Google Chromecast
Chromecast

Google Chromecast

Цена в брой:99,00 лв.
  • Без тарифен план
  • Твоят смартфон се превръща в дистанционно
  • Използваш любимите си приложения
  • Наслади се на видео, музика и игри

Google Chromecast – направи телевизора си по-умен

Какво е Chromecast?


Chromecast е устройство за стрийминг на мултимедийно съдържание, което се включва в HDMI порта на твоя телевизор. Благодарение на него можеш да гледаш видео, да слушаш музика и да играеш видеоигри директно на телевизора си. Chromecast работи еднакво добре с iPhone, iPad, Android смартфони, таблети, Mac и Windows компютри и Chromebook.

Google Chromecast е по-доброто дистанционно


Твоят смартфон ще се превърне в удобно и лесно за управление дистанционно за телевизора. Използвай добре познатите ти приложения, за да гледаш любимите си предавания, да пускаш плейлисти и да играеш най-модерните видеоигри. Няма нужда да се логваш някъде, нито да сваляш нови приложения. Допълнително предимство е контролът, който получаваш от всяка точка на дома ти. Например – с Google Chromecast можеш да смениш музиката, която си пуснал, докато си в съседната стая.

Точно копие на дисплея на твоя Аndorid


Можеш да наблюдаваш всичко, което виждаш на дисплея на своя смартфон. С помощта на Chromecast можеш да разглеждаш твоите снимки и видеа, презентации, социални мрежи и много повече в несравнимо голям мащаб. Най-хубавото е, че това не изтощава батерията допълнително по никакъв начин.

с абонамент за:
Цена в брой
за устройство
Без тарифен план
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Производител:GoogleМодел:Chromecast
Размер:51.81 mm X 13.49 mm X 51.81 mmТегло:39,1 г.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.