Nokia 9 PureView
9 PureView

Nokia 9 PureView

Цена на изплащане:32,99 лв./мес.
Цена в брой:719,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.99" (15.21 см) QHD+ pOLED дисплей
 • 2.8 GHz осемядрен процесор
 • 5x12MP основна камера с ZEISS оптика и 20 MP селфи камера
 • 128GB вградена памет, 6GB RAM
 • Петорна камера с ZEISS оптика

Камера, камера и пак камера

Nokia 9 PureView с оптика ZEISS за страхотни резултати


5 камери с оптика ZEISS, при заснемане се използват всички 5 камери за дълбочина на кадъра и контрол на фокуса от по-високо ниво. Дори и да не си запален любител на фотографията, бързо ще оцениш какво всъщност означава това. Край на размазаните кадри в движение, край на проблемите с лошо осветление и край на лошия фокус. Ще можеш да запечаташ всеки миг по уникален начин. Освен това разположението на камерите по гърба на устройството му придава нестандартен, но стилен външен вид.
Едва ли ще се изненадаш да чуеш, че Nokia 9 PureView може да прави и страхотно видео. Имаш възможност за запис с 4K HDR качество и пространствен звук за още по-завладяващо изживяване. Очакват те часове наред забавления с различните функции и филтри, а резултатите винаги ще са на ниво.

Страхотните снимки трябва да се видят на страхотен дисплей


Визуалното изживяване, което вашите снимки заслужават: Nokia 9 PureView е с 5,99” безрамков дисплей pOLED QHD с резолюция 2K. Технологията PureDisplay създава реални цветове и подобрена видимост при директна осветеност. Тук е мястото да споменем и за покритието Corning Gorilla Glass, което осигурява висока степен на защита на екрана от надраскване.
Поддръжката на HDR10 ти позволява да се насладиш на най-новото съдържание с по-добри детайли, контраст и цвят. И няма как да е иначе - страхотната камера на Nokia 9 PureView създава толкова добри кадри, че страхотният дисплей е просто задължителен.

Nokia 9 PureView идва с мощен процесор и издръжлива батерия


Това устройство разполага с адаптивна батерия, която се учи как използваш своите любими приложения и им дава предимство пред тези, които не използваш толкова често. Това осигурява оптимално разпределение на натоварването, което чувствително увеличава живота на батерията. Можеш да си сигурен, че твоята нова Nokia 9 PureView няма да те остави в неподходящ момент.
Батерията постига отлична синергия с осемядрения процесор Qualcomm Snapdragon, който е специално разработен, за да отговори на нуждите дори и на най-взискателните потребители. Можеш да играеш тежки видео-игри, без да има опасност от засичане, както и да работиш с множество приложения едновременно.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
32.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
35.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
36.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
38.99 лв.
30.99
39.99 лв.
26.99
40.99 лв.
22.99
41.99 лв.
17.99
42.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
41.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:9 PureView
Размер:155 x 75 x 8 mmТегло:172g
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.