Samsung Galaxy A40
Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Цена на изплащане:13,99 лв./мес.
Цена в брой:279,98 лв.


Бонус външна батерия


Видео магазин


Доставка в същия
ден

 • 5.9" (14.99 см) FHD+ Super AMOLED дисплей
 • 1.8GHz + 1.6GHz осемядрен процесор
 • 16MP + 5MP основна камера и 25MP селфи камера
 • 64GB вградена памет, 4GB RAM
 • Dolby Atmos, лицево разпознаване, сензор за пръстови отпечатъци

Новото превъплъщение на А серията на Samsung

Запознай се с новия Infinity U дисплей


Infinity U - какво всъщност означава това? Усещането за "безкрайност" се създава с помощта на безрамковия дисплей. Единственото изключение прави добре скритото капковидно изрязване за селфи камерата.
Дисплеят е създаден със Super AMOLED технология, за да внесе ярки и живи цветове в ежедневието ти, а компактния корпус го прави удобен за пренасяне и употреба.

Samsung Galaxy A40 идва с двойна камера


Вече е ясно, че няма как да телефон от средния клас да мине без наистина добра камера. Samsung Galaxy A40 не разочарова и в това отношение. Устройството е въоръжено с прецизна 16-мегапикселова камера, с бленда F1.7. Тя е поркрепяна от 5-мегапикселова камера с ултраширокоъгълен сензор, с обхват от 123 градуса.
Казано в три думи - страхотни панорамни снимки. И това далеч не е всичко, на което Samsung Galaxy A40 е способен. Забавлявай се с множеството функции и оптимизатора на сцени, за да се почувстваш като истински професионален фотограф.

8-ядреният процес е сърцето на Galaxy A40


Практиката показва, че когато говорим за технически характеристики е най-добре да говорим в цифри и факти. Затова започваме с цифрите за процесора - 8 ядра и честото от 1.8GHz. Това е своеобразно обещание, че новият ти Samsung няма да забива, дори и да го натовариш сериозно.
Продължаваме с цифрите за паметта. На първо място трябва да кажем, че Galaxy A40 разполага с внушителните 64GB. Но ако и това не ти е достатъчно, можеш лесно да лесно да разшириш паметта с помощта на карта памет до 512GB.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
8.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
10.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
11.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
12.99 лв.
30.99
препоръчителен план
13.99 лв.
26.99
14.99 лв.
22.99
17.99 лв.
17.99
18.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
18.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A40
Размер:144.4 x 69.2 x 7.9 mmТегло:140 g
Батерия:3 100 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.
Калъф ttec за Samsung A40

Калъф ttec за Samsung A40

1,00лв./мес.

14,99лв.