Honor 9 lite
9 lite

Honor 9 lite

Цена на изплащане:2,99 лв./мес.
Цена в брой:49,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.65“ (14.35 см.) TFT LCD дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP + 2 MP основна камера и 13 MP+2MP селфи камера
 • 32 GB вградена памет, 3 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Honor 9 lite - наистина зашеметяващ дизайн

Кой казва, че високите технологии не могат да са красиви


Дизайнът на Honor 9 lite е зашеметяващ, благодарение на огледалния ефект на гърба на смартфона. В добавка двойното 2.5D стъкло носи повече здравина и сигурност. Honor 9 lite притежава 5.65“ FullView екран в тяло на компактно устройство. Можеш да работиш на новия си Honor лесно и удобно с една ръка. Неговият FHD+ дисплей ти дава възможност за мултитаскване и носи по-голяма наслада от всяко изображение.

Прави снимки до насита с Honor 9 Lite


Предната камера на Honor 9 Lite е снабдена с 13MP + 2MP система с двойни обективи, осигуряваща кристални изображения с ефект “боке”. Селфи снимките пък са още по-лесни и забавни с функциите за снимане с жестове и вградени ефекти. Камерата на Honor 9 Lite се учи докато снима. Тя ще може да разпознае контурите на лицето и след това да персонализира козметичните ефекти. Резултатът - снимка като от професионален фотограф.

Новия процесор е Kirin 659 е скритият коз на Honor


С процесор, работещ толкова бързо, колкото Kirin 659, възможностите са безкрайни. Няма значение дали изпълняваш няколко приложения наведнъж или играеш игри с високи изисквания към устройството. Процесорът е въоръжен с осем ядра и 3 GB RAM памет, благодарение на които ще забравиш забиванията. Батерията на Honor 9 lite също си взаимодейства успешно с хардуерът. Петото поколение технология за пестене на енергия разпределя заряда според нуждите на процесора, което ти позволява да изкараш цял ден с едно зареждане, дори и при много интензивна работа с твоя смартфон.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
2.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
3.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
5.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
7.99 лв.
30.99
8.99 лв.
26.99
11.99 лв.
22.99
12.99 лв.
17.99
14.50 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
12.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HonorМодел:9 lite
Размер:151 x 71.9 x 7.6 mmТегло:149 г
Батерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.