Huawei Mate 20 lite
Mate 20 lite

Huawei Mate 20 lite

Цена на изплащане:22,99 лв./мес.
Цена в брой:439,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 6.3" (16 см) LCD FHD+ дисплей
 • 2.2 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 20 MP + 2 MP основна камера и 24 MP + 2 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Голям екран в компактно тяло, Четири AI Камери, 360 Градуса Face Unlock

Твоят нов Huawei идва с подарък

Влез във форма с Huawei Color Band A1


Празничното настроение вече завладява всички. Затова сега, в сезона на подаръците, можеш да получиш страхотна смарт гривна при поръчка на нов смартфон Huawei от електронния магазин на А1. Huawei Color Band А1 бързо ще се превърне в твой незаменим помощник както в спорта, така и в работата. Да започнем със здравето - смарт гривната на Huawei може да отчита изгорени калории и изминато разстояние. Има дори функция, която може да прави мониторинг на съня ти.
Гривната ще ти изпраща известия за получени обаждания и съобщения, с помощта на които ще си винаги в крак със задачите си. Лека, елегантна и удобнa, Huawei Color Band е съвместима както с Android (от версия 4.4 или по-нова), така и с iOS (от версия 7 или по-нова).
Гривната идва при теб в стилен черен цвят, в комплект с допълнителна каишка в изискано синьо. Но трябва да побързаш, защото предложението важи само до изчерпване на количествата!

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
22.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
24.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
25.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
26.99 лв.
28.99
27.99 лв.
24.99
29.99 лв.
20.99
31.99 лв.
15.99
32.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
31.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Mate 20 lite
Размер:158.3 x 75.3 x 7.6 ммТегло:172 г
Батерия:3 750 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.