Huawei P10 Lite
P10 Lite

Huawei P10 Lite

Цена на изплащане:1,00 лв./мес.
Цена в брой:19,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5,2" (13,2 cm) Full HD IPS дисплей
 • 2.1 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 12МP основна камера + 8MP селфи камера
 • 32GB вградена памет, 3GB RAM, сензор за пръстови отпечатъци

Huawei P10 lite – олекотено устройство, но с големи амбиции

Разбери защо този модел се казва „lite”


Името на Huawei P10 lite не е случайно. Дебелината в центъра на устройството е едва скромните 7 милиметра. Веднага ще забележиш плоския гръб, без издутини дори на камерата. Устройството е подсилено със също толкова тънки, но здрави рамки. Със своите 146 грама, Huawei P10 lite никога няма да ти бъде в тежест. Това обаче не означава, че устройството не е достатъчно голямо, за да работиш удобно с него. Дисплеят е 5,2-инчов, което е повече от достатъчно, за да се забавляваш на воля със смартфона си.

Повече снимки с Huawei P10 lite


От Huawei обещават „повече“ за снимките на техния P10 lite. Ако трябва да сме по-конкретни – 20% процента повече, ако говорим за светлината, която камерата може да улови. А ако говорим за размерите на пикселите – цифрата става 25% повече. Всичко това означава, че с 12-мегапикселовата камера можеш да направиш страхотни снимки, дори и в лошо осветени пространства. Като добавим към това и създадения по най-модерните технологии екран на Huawei P10 lite, получаваме истинска наслада за очите с всеки кадър, който направиш.

Huawei P10 lite в цифри


Да започнем с 8-ядрения процесор със 64-битова архитектура. Дори ако си сред неизкушените от техническите понятия потребители, бързо ще оцениш, че това са много солидни характеристики. Няма значение дали работиш или играеш на натоварващи 3D видеоигри. Мощният процесор ще се справи с тези задачи. Оперативната памет на устройството е 3 GB, a вградената – 34 GB. Едва ли има нужда да поясняваме, че можеш лесно да разшириш последното с MicroSD карта до максимум 256 GB.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
1 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
2.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
3.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
4.50 лв.
28.99
5.50 лв.
24.99
8.50 лв.
20.99
11.99 лв.
15.99
13.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
11.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P10 Lite
Размер:146.5 x 72.0 x 7.2 mm Тегло:146 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.