Huawei P10 Plus
P10 Plus

Huawei P10 Plus

Цена на изплащане:19,99 лв./мес.
Цена в брой:449,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5,5" (13,97 см) 2K IPS дисплей
 • 2.4 GHz четириядрен + 1.8 GHz четириядрен процесор
 • 12МP + 20 MP Двойна основна камера + 8MP селфи камера
 • 128GB вградена памет, 6GB RAM, сензор за пръстови отпечатъци

Huawei P10 Plus – смартфонът, който се стреми към съвършенство

Светът ти ще придобие ново лице


Буквално. Huawei P10 Plus e въоръжен с камера, специално разработена съвместно с Leica, за да превърне всяка снимка на лице в портрет на истински майстор художник. Освен това, новите лещи на устройството могат да уловят много повече светлина, което ти позволява да запечаташ всичко в невероятен детайл. С функцията 2х Hybrid Zoom можеш да приближаваш двойно изображението, без да загубиш качеството на снимката. Нека да поговорим малко в цифри: Двойна 20 + 12-мегапикселова основна камера, 8-мегапикселова селфи камера, 3D лицево разпознаване, 50 процента повече детайли. Huawei P10 Plus е просто машина за страхотни снимки.

Huawei P10 Plus е минималистичен и елегантен


Веднага ще ти направи впечатление, че Huawei P10 Plus е напълно плосък, без издутини дори на камерата и навигационните бутони. Скенерът за пръстов отпечатък е обединен с навигационния бутон – още едно решение, напълно подчинено на цялостния минималистичен дизайн. Нищо от това обаче не означава, че твоят P10 Plus е крехък. Дисплеят е от Gorilla Glass 5, подсилен с увеличени нива на защита срещу изпускания. Huawei са подлагали устройството си на жестоки тестове, за да се убедят, че са открили вариант, който издържа на изпускане. Разбира се, има и висока защита от надраскване, за да запазиш кристално чистата си повърхност.

Huawei P10 Plus е страхотен за любителите на високите технологии


Техническите характеристики на устройството са наистина впечатляващи. 5,5-инчовият дисплей работи с най-съвременната IPS технология и разполага с 540 пиксела на квадратен инч. Това означава само едно – страхотно качество на изображенията, с което могат да се похвалят много малко устройства. Това, което не виждаш е също толкова добро, колкото това, което виждаш. Говорим за процесора Kirin 960, който обещава оптимална производителност, независимо от приложенията, с които го натовариш. Huawei P10 Plus работи с 6 GB RAM-памет и разполага с още 128 GB вградена памет.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
19.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
22.50 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
24.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
25.99 лв.
28.99
26.99 лв.
24.99
29.99 лв.
20.99
33.50 лв.
15.99
36.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
33.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P10 Plus
Размер:153.5 x 74.2 x 6.98 mm Тегло:165 г
Батерия:3 750 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.