MyKi Pet
Pet

MyKi Pet

Цена на изплащане:1,50 лв./мес.
Цена в брой:29,99 лв.
 • Локализира домашния любимец и сигнализира, когато той напусне зоната на безопасност
 • Тройна локализация - чрез GPS, LBS, Wi-Fi
 • Подава команди на домашния любимец чрез звуков сигнал
 • До пет дни живот на батерията без необходимост от зареждане
 • Влаго и прахоустойчив

MyKi Pet – сложи край на притесненията

С MyKi Pet твоят любимец винаги е „под око“


Колко често ти се е случвало да се притесняваш за домашния си любимец, когато се разхождате из парка. Нито може да го държиш непрекъснато на каишка, нито да рискуваш да го изпуснеш от поглед. Вече има решение на тази дилема. С помощта на тракера MyKi Pet ще следиш местоположението на своя домашен любимец в реално време на смартфона си. Така ще си спокоен, че няма да загубиш своето куче, котка или друг любимец. Устройството е произведено от Allterco Robotics, които пуснаха на пазара хитовия GPS-часовник за деца MyKi.

MyKi Pet – нищо не е прекалено добро за твоя домашен любимец


Устройството е изключително компактно. Благодарение на своите скромни размери (45 х 37 х 17мм), то е подходящо както за малки, така и за по-големи домашни любимци. Теглото му е само 28 грама, което е гаранция, че MyKi Pet няма да тормози животното по никакъв начин, нито ще пречи на игрите с него. Ако има нужда, каишката може да се смени с по-малка или по-голяма. Накратко - устройството винаги ще пасва по мярка.

Най-модерните технологии и 20 сателита идват на помощ с MyKi Pet


MyKi Pet локализира твоя домашен любимец толкова успешно, благодарение на вградения си GPS и GLONASS приемник. Той може да се свързва с до 20 сателита едновременно, когато е на открито, и изчислява точната локация на животното. Устройството може да работи и на закрито, използвайки своя Wi-Fi и LBS модул за локализация. Историята на местоположенията се съхранява в рамките на 3 месеца. Всичката информация е достъпна със специално приложение на твоя смартфон. За хората с повече от един домашен любимец трябва да отбележим, че с един акаунт можеш да следиш до 5 МyKi устройства.

Мощна батерия за още повече спокойствие и сигурност


Вградената батерия на MyKi Pet разполага със солидна мощност – 480 mАh, което й позволява да работи достатъчно дълго, за да откриеш домашния си любимец. Производителите изчисляват, че средната й продължителност на работа с едно зареждане е около 5 дни, но не забравяй, че опцията за проследяване в реално време я натоварва повече. За да пестиш енергия, може да определиш безопасни зони и да не следиш активно домашния си любимец докато е там. Ако животното излезе от тях, ще получиш нотификация на телефона си.

MyKi Pet идва при теб със SIM карта


Не, за съжаление няма възможност да си говориш по телефона с домашния си любимец. Шегата настрана, SIM картата е много важна част от устройството. Тя използва мобилни данни в зоните с покритие и е непрекъснато свързана с интернет. Без нея устройството не може да работи. При първото включване е необходимо да поставиш SIM картата в тракера и да я свържеш с приложението MyKi Pet на своя смартфон. Последното можеш да изтеглиш от Google Play за Android телефони или от AppStore за iOS мобилни устройства.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
1.50 лв.
11.99
Производител:MyKiМодел:Pet
Тегло:28 грамаГаранция:24 месеца
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.