Nokia 5
5

Nokia 5

Цена в брой:1,00 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.2" IPS LCD дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13MP основна камера + 8MP селфи камера
 • 16GB вградена памет, 2GB RAM

Nokia 5 – бюджетният смартфон, който си има всичко

Вниманието към детайлите е видимо и с просто око


Гладко, почти минималистично тяло, но същевременно подсилено с алуминий, за да има нужната здравина. Напълно изчистен и равен гръб, без изпъкнали линии, за да е удобен за държане в ръка. Изваян дисплей, но покрит със здравия Corning Gorilla Glass. Визията на телефона е чиста и неподправена. Всичко следва една логика: Нищо не блести самоцелно, но същевременно всичко е напълно достатъчно.

Почувствай удоволствието от снимките с Nokia 5


Както е казал народа – няма лоши фотографи, ако камерата има автофокус. Може и да няма такава поговорка, но е време да я въведем. Благодарение на автоматичния фокус на Nokia 5 можеш да правиш невероятни снимки дори и през нощта при намалена светлина с 13-мегапикселовата основна камера. Не пропускай и възможността да си направиш страхотно селфи с всичките си приятели. За това ще се погрижи 8-мегапикселовия широкоъгълен преден обектив.

8-ядрен процесор за максимална мощност


Поглеждаме под капака, където Nokia 5 също е с доста солидни характеристики. Можеш да разчиташ на осемядрен процесор, 2 GB RAM-памет и 16 GB вградена памет. Ако не ти е достатъчна, винаги можеш да я разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Батерията също има голям капацитет – 3 000 mAh. С други думи – ще можеш да си ползваш Nokia 5 без притеснение в продължение на цял ден.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
4.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
1.99 лв.
28.99
3.99 лв.
24.99
7.50 лв.
20.99
9.50 лв.
15.99
10.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
9.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:5
Размер:149.7 x 72.5 x 8.05 mmБатерия:3 000 mAh
ul>
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • При определяне на цените на посочения апарат/и, в случаите на продажба на изплащане, е възможно минимално отклонение от предложената отстъпка, поради закръгляването на дължимите месечни вноски
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.