Nokia 6
6

Nokia 6

Цена на изплащане:1,99 лв./мес.
Цена в брой:39,98 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.5" HD IPS LCD дисплей
 • 16MP основна камера + 8MP селфи камера
 • 32GB вградена памет, 3GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, Алуминиев корпус

Nokia 6 – Смартфон, създаден за много музика и забавления

Прецизност в изработката


Nokia 6 е прецизно изработен с машинно изрязан алуминиев корпус – комбинация от неповторим външен вид и издръжливост. Яркият, full HD 5.5-инчов хибриден дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Страхотната картина, гледана от различни ъгли и богатото цветово възпроизвеждане карат изображенията да оживяват в ръцете ти. Nokia e бранд, който значи много и завръщането му сред големите бе тази година. Неслучайно Nokia 6 събира доста погледи. По-важното е, че успява да отговори на очакванията.

Страхотните кадри не чакат. Снимай бързо с Nokia 6


Понякога живота не ти дава време за подготовка. Затова на помощ идва интуитивното и бързо снимане с 16-мегапикселовата камера с автофокус и фазово фокусиране. В допълнение към нея работи и двутоналната LED светкавица, която осигурява невероятни изображения дори при слаба светлина. Nokia 6 мисли и за любителите на селфитата. Отпред има 8-мегапикселова камера, също с функция за автофокус. Снимането с Nokia е бързо, лесно и забавно, затова не се колебай да се отдадеш на страстта си към фотографиите, когато се сдобиеш с този телефон.

Какво не виждаш с просто око в Nokia 6


Може да изброим доста неща. Например - последното поколение Qualcomm Snapdragon 8-ядрен процесор и 3GB RAM-памет. Или изчистената версия на Android Nougat, която ти дава възможност за персонализиране на телефона според вкуса ти най-новите услуги на Google, без да те затрупва с излишни приложения. Или пък батерията, която издържа супер дълго време, благодарение на функцията Android Doze. Но нещото, което ще ти направи най-голямо впечатление са двата високоговорителя Dolby Atmos. Силен звук и дълбок бас – това просто е телефон, готов за купони.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
1.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
3.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
4.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
5.50 лв.
28.99
6.99 лв.
24.99
11.50 лв.
20.99
13.99 лв.
15.99
14.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
13.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:6
Размер:154.4 x 75.8 x 7.85 mmБатерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.