Nokia 8
8

Nokia 8

Цена на изплащане:23,99 лв./мес.
Цена в брой:499,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.3" IPS QHD дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен процесор +1.9 GHz четириядрен процесор
 • 13MP + 13MP основна камера + 13MP селфи камера
 • 64GB вградена памет, 4GB RAM

Nokia 8 – запечатай света около себе си с Dual-Sight

Смартфон, полиран до блясък


Nokia 8 е прецизно изработен от полиран алуминий. Преди да стигне до теб Nokia 8 е преминал през 40 степенен процес на обработка, полиране и оцветяване, за да стигне до отличителната си елегантност и характер. Яркият, Wide Quad HD 5.3-инчов дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Екранът на Nokia 8 оживява в ръцете ти, благодарение на богатата си палитра от цветове. Няма значение дали си фен на видеоигрите, фотографията или просто си решил да погледаш мобилна телевизия – това е рецепта за страхотно преживяване.

Nokia 8 – #bothie вече е новото селфи


Новата технология “Dual-Sight” ти позволява да видиш света по нов начин. Използвайки и двете камери едновременно, можеш да запазиш емоциите от най-вълнуващите мигове. Двете изображения се свързват заедно в една снимка или видеофайл. Nokia 8 разполага с 13 MP двойна камера за заснемане на образи с цветни и монохромни сензори и 13 MP предна камера с фазово заснемане. За създаването на тази технология Nokia обединява сили с ZEISS, което само по себе си е сериозна заявка за високо качество.

Технологиите на Холивуд са в ръцете ти с Nokia 8


Nokia 8 е първият смартфон в света, който ти позволява да се потопиш във всяко видео, което си заснел с иновативната Nokia OZO технология. 3 микрофона работят по специални алгоритми, за да уловят звука в невероятни детайли. Това ще промени начина, по който се наслаждаваш на видео- и аудиозаписи на своя смартфон. Режимът “Аудио фокус“ ти позволява да насочваш звука и едновременно с това да намаляваш околните звуци и шума от заобикалящата те среда.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
23.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
25.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
28.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
29.50 лв.
28.99
30.50 лв.
24.99
32.99 лв.
20.99
33.50 лв.
15.99
34.50 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
33.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:8
Размер:151.5 x 73.7 x 7.9mmБатерия:3 090 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.