Samsung Galaxy A7
Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Цена на изплащане:11,99 лв./мес.
Цена в брой:229,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 6.0" (15.24 см) Super AMOLED дисплей
 • 2.2 GHz осемядрен процесор
 • 24 MP + 5 MP + 8 MP основна камера и 24 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, лицево разпознаване, тройна камера

Galaxy A7 - нова звезда в средния клас смартфони


Galaxy A7 се отличава с ергономичен дизайн и интелигентен страничен сензор за пръстов отпечатък за удобно боравене и лекота на използване. Той следва най-новите

Samsung са оборудвали своя Galaxy A7 с брилянтен 6,0-инчов FHD+ Super AMOLED инфинити дисплей, който създава по-рязък контраст и по-динамичен цвят за много по-завладяващо гледане. Светът през екрана ти никога не е изглеждал толкова жив. Така ще можеш истински да се потопиш в игрите или видеото, както и да преживееш отново всеки кадър, който си заснел.

Тройна камера за три пъти по-добри снимки


Galaxy A7 разполага с интелигентна система на камерата, която автоматично настройва наситеността, баланса на бялото и нивата на яркост. Нещо повече, той предлага 19 режима на персонализиране, за да запази крайните ти изображения възможно най-естествени.

Смартфонът е оборудван едновременно с 77 и 120 ултраширока камера, за да не се притесняваш, че изрязваш това, което наистина искаш да запазиш в кадър. С помощта на различните ефекти ще създадеш снимки досущ като от студио.

Samsung Galaxy A7 идва с куп страхотни технологии


Независимо дали преглеждаш информация в интернет, или играеш игри с много адреналин, Samsung Galaxy А7 осигурява безпроблемна работа благодарение на осем-ядреният процесор с честота 2.2 GHz. В съшото време лесно можеш да съхраняваш важни неща под ръка с още по-голямото хранилище на microSD – до допълнителните 512 GB.

Можем да продъжлим да изреждаме още много функции, но ще се спрем на сигурността. Технологията за лицево разпознаване и скенера за пръстови отпечатъци гарантират, че всичката тази информация няма да попадне в грешни ръце.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
11.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
14.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
16.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
18.99 лв.
29.99
19.99 лв.
25.99
22.50 лв.
21.99
23.99 лв.
16.99
26.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
23.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A7
Размер:159.8 x 76.8 x 7.5 mmТегло:168 г
Батерия:3 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.