Samsung Galaxy A9
Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

Цена на изплащане:22,99 лв./мес.
Цена в брой:479,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 6.3" (16 см) sAMOLED дисплей
 • 2.2GHz четириядрен + 1.8GHz четириядрен процесор
 • 24 MP + 5 MP +10 MP + 8MP основна камера и 24 МР селфи камера
 • 128 GB вградена памет, 6 GB RAM
 • Корпус от стъкло и алуминий, Dolby Atmos, скенер за пръстови отпечатъци, Bixby Voice

Дисплей без край със Samsung Galaxy A9


Ще започнем направо с цифрите: 6.3” Infinity дисплей в съотношение 18.5:9 ЩЕ допълним с фактите: Технология Super AMOLED с Full HD+ резолюция. Да не пропуснем и изящния корпус от стъкло и алуминий.

Какво обаче означава всичко това на по-разбираем език. Накратко - наситени, богати и динамични цветове с висок контраст. Тънките рамки пък з създават усещане за удобство и стил, без да правят компромиси със здравината и качеството.

Запознай се с умната камера на Galaxy А9


Интелигентна камера на смартфона разполага с режим за оптимизиране на сцената. Камерата на Galaxy A9 разпознава до 19 сцени и „наглася“ тон на цвета, наситеност, баланс на черното и бялото, както и яркост на изображението

Ако си сред любителите на селфитата, ще се радваш да чуеш, че този Samsung разолага с 24MP селфи камера с боке ефект и преглед в реално време. Забавленията са гарантирани, а спомените ще останат завинаги.

Samsung A9 разполага с много памет и силен процесор


Samsung Galaxy А9 обещава висока производителност, благодарение на своя мощен процесор Snapdragon 660. Той може да се справи както с множество приложения, така и с видеоигри. Добрата работа на процесора е ключов фактор и за оптималното натоварване на батерията, а тук отделните компененти на A9 работят в отлична синергия.

За да оползотвориш този отличен процесор трябва да имаш и достатъчно място. И тук Samsung Galaxy A9 не разочарова. Разполагаш 6 GB RAM-памет и 128 GB общо вградена памет. Разбира се, можеш лесно да увеличиш това до 512 GB с помощта на MSD карта.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
22.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
25.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
28.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
30.99 лв.
29.99
32.99 лв.
25.99
35.99 лв.
21.99
36.99 лв.
16.99
37.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
36.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A9
Размер:162.4 x 77.0 x 7.8 mm

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.