Samsung Galaxy J3 (2016)
Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)

Цена в брой:1,00 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.0" Super AMOLED дисплей
 • 1,5 GHz четириядрен процесор
 • 8 MP основна камера + 5 MP предна камера
 • 1.5 GB RAM, 8 GB вградена памет
 • Специална цена при поръчка онлайн

Samsung Galaxy J3 (2016) – бюджетен и качествен смартфон


Малко са устройствата, които могат да се похвалят с толкова функции за толкова скромна цена. Моделът от 2016 на Samsung Galaxy J3 не е създаден с цел да блести пред флагманите, но определено вдига летвата за конкурентите в своя ценови клас. Снабден е с най-новата версия на Android (6.0.1.) и е достатъчно добре подготвен, за да се справи с множество приложения едновременно и всички капризи на бъдещия си стопанин.

С бързата камера на Samsung Galaxy J3 (2016) ще уловиш точния момент


Две движения те делят от това да направиш перфектната снимка. С две бързи почуквания на home-бутона включваш камерата. Това ти позволява да реагираш бързо и да направиш снимка в точния момент. 5-мегапикселовата камера е особено подходяща за снимки на открито. А благодарение на 5-инчовия дисплей с HD резолюция, можеш да се насладиш на всеки детайл във висока резолюция и безброй цветове.

Остави зарядното на Samsung Galaxy J3 (2016) вкъщи


Батерията на модела от 2016 година е подобрена и вече има внушителния за класа си капацитет от 2 600 милиампер часа. Това означава, че можеш да използваш своя смартфон интензивно през целия ден и няма да ти се наложи да го зареждаш. Ако се наложи, винаги може да включиш Ultra Power Saving Mode, който чувствително намалява потреблението на батерията, оптимизирайки неизползваните приложения.

Oще по-бърза работа със Samsung Galaxy J3 (2016)


Samsung Galaxy J3 работи по-бързо от предшественика си. Увеличената RAM памет му позволява да работи с много приложения едновременно. Потребителският интерфейс също реагира видимо плавно и без засечки. Устройството е оборудвано и със Smart Manager, с който можеш да оптимизираш работата. С него проверяваш фоновите процеси, които изтощават батерията, изтриваш ненужни файлове и сканираш за зловреден софтуер.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
1.99 лв.
25.99
4.50 лв.
21.99
6.99 лв.
16.99
8.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
6.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J3 (2016)
Размер:142.3 x 71 x 7.9 Тегло:138 г
Батерия:2 600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.