Samsung Galaxy J3 (2016)
Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)

Цена в брой:1,00 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.0" Super AMOLED дисплей
 • 1,5 GHz четириядрен процесор
 • 8 MP основна камера + 5 MP предна камера
 • 1.5 GB RAM, 8 GB вградена памет
 • Специална цена при поръчка онлайн

Samsung Galaxy J3 (2016) – бюджетен и качествен смартфон


Малко са устройствата, които могат да се похвалят с толкова функции за толкова скромна цена. Моделът от 2016 на Samsung Galaxy J3 не е създаден с цел да блести пред флагманите, но определено вдига летвата за конкурентите в своя ценови клас. Снабден е с най-новата версия на Android (6.0.1.) и е достатъчно добре подготвен, за да се справи с множество приложения едновременно и всички капризи на бъдещия си стопанин.

С бързата камера на Samsung Galaxy J3 (2016) ще уловиш точния момент


Две движения те делят от това да направиш перфектната снимка. С две бързи почуквания на home-бутона включваш камерата. Това ти позволява да реагираш бързо и да направиш снимка в точния момент. 5-мегапикселовата камера е особено подходяща за снимки на открито. А благодарение на 5-инчовия дисплей с HD резолюция, можеш да се насладиш на всеки детайл във висока резолюция и безброй цветове.

Остави зарядното на Samsung Galaxy J3 (2016) вкъщи


Батерията на модела от 2016 година е подобрена и вече има внушителния за класа си капацитет от 2 600 милиампер часа. Това означава, че можеш да използваш своя смартфон интензивно през целия ден и няма да ти се наложи да го зареждаш. Ако се наложи, винаги може да включиш Ultra Power Saving Mode, който чувствително намалява потреблението на батерията, оптимизирайки неизползваните приложения.

Oще по-бърза работа със Samsung Galaxy J3 (2016)


Samsung Galaxy J3 работи по-бързо от предшественика си. Увеличената RAM памет му позволява да работи с много приложения едновременно. Потребителският интерфейс също реагира видимо плавно и без засечки. Устройството е оборудвано и със Smart Manager, с който можеш да оптимизираш работата. С него проверяваш фоновите процеси, които изтощават батерията, изтриваш ненужни файлове и сканираш за зловреден софтуер.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
6.50 лв.
28.99
1.99 лв.
24.99
4.50 лв.
20.99
6.99 лв.
15.99
8.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
6.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J3 (2016)
Размер:142.3 x 71 x 7.9 Тегло:138 г
Батерия:2 600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.