Samsung Galaxy J3 (2017)
Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017)

Цена в брой:9,98 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.0" HD TFT дисплей
 • 1,4 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 5 MP предна камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
 • Метален заден капак

Samsung Galaxy J3 2017 - удоволствие е да го имаш

Елегантен и изключително удобен


Новият Samsung J3 идва с елегантен дизайн и 5,0 инчов ТFT HD дисплей, който хармонизира перфектно с рамката и го прави изключително удобен за употреба. Отличителен белег за него е зашеметяващото унифицирано метално покритие и допълнителната защита на 5,0 инчовия му дисплей , които го превръщат в още по-надежден партньор за теб.
Samsung Galaxy J3 дизайн
Samsung Galaxy J3 камера

Перфектното селфи със Samsung Galaxy J3


Улови всеки миг дори при слаба светлина с 13-мегапикселовата основна камера на Samsung J3, тя ще ти осигури необикновено фотографско преживяване когато и да снимаш. Бъди истински селфи професионалист с PalmSelfie функцията и 5-мегапикселовата предна камера на J3, благодарение на която можеш само с един жест да заснемеш перфектното селфи без дори да се налага да натискаш екрана.

Samsung J3 e издръжлив по природа


Четири-ядреният 1.4GHz процесор на Samsung J3 ти позволява бързо и ефикасно да оперираш с него, можеш да извършваш безпроблемно всякакви процеси на смартфона. Още по-добра производителност на батерията, благодарение на специална технология за пестене на енергия, която ти дава много повече часове снимки, слушане на музика и игри.
Samsung Galaxy J3 characteristics

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
2.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
3.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
6.50 лв.
29.99
7.50 лв.
25.99
9.99 лв.
21.99
10.50 лв.
16.99
11.50 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
10.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J3 (2017)
Размер:143.2 x 70.3 x 8.2 Тегло:142 г
Батерия:2 400 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

ul>
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • При определяне на цените на посочения апарат/и, в случаите на продажба на изплащане, е възможно минимално отклонение от предложената отстъпка, поради закръгляването на дължимите месечни вноски
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.