Samsung Galaxy J5 (2017)
Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

Цена в брой:9,98 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.2" HD Super AMOLED дисплей
 • 1.6 GHz осемядрен процесор
 • 13 МP основна камера + 13 MP предна камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
 • Сензор за пръстови отпечатъци, Samsung Pay

Samsung Galaxy J5 (2017) – стилът допълва функционалността

Виж зашеметяващия метален корпус


От далеч си личи, че новия Galaxy J5 на Samsung e проектиран с най-голямо внимание към детайлите. По изчистения му корпус няма да откриеш никакво изпъкване, дори и за камерата. Отпред 5,2-инчовият му HD дисплей е добре защитен от 2.5D стъкло. Така вечният страх от надраскване или нараняване на повърхността може вече да остане на заден план. Устройството е с изцяло метален корпус. И не се свени да се похвали с този факт. Естетиката не е единствената причина за това решение – така Samsung Galaxy J5 2017 става много по-издръжлив.

С твоя Galaxy J5 (2017) ще покажеш на всички живота през твоите очи


С помощта на Samsung Galaxy J5 (2017) ще можеш да споделяш живота така, както го виждаш. Задната му 13-мегапикселова F/1.7 камера заснема ясни снимки с подобрени детайли дори при слаба светлина, а интуитивният му интерфейс позволява работа с една ръка благодарение на плаващия бутон за снимане. Така можеш да направиш перфектната снимка от всевъзможни ъгли. Samsung са се погрижили и за любителите на селфитата, защото отпред има втора 13-мегапикселова камера.

Не подценявай Samsung Galaxy J5 (2017) – готов е и за здрава работа


Благодарение на своите 2 GB RAM и 16GB вътрешна памет, J5 (2017) е смартфон, който няма да се уплаши от работа с множество приложения едновременно. Очаквай светкавична скорост при работата, плавно преминаване от приложение в приложения и никакви забивания. Samsung Galaxy J5 (2017) може да се справи и 3D видеоигри. А ако ти трябва потрябва още памет, ще се радваш да чуеш, че устройството поддържа microSD карта с капацитет до 256 GB.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
1 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
3.50 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
4.99 лв.
30.99
5.99 лв.
26.99
9.99 лв.
22.99
10.99 лв.
17.99
11.50 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
10.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J5 (2017)
Размер:146.2 x 71.3 x 8.0 ммТегло:160 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

ul>
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • При определяне на цените на посочения апарат/и, в случаите на продажба на изплащане, е възможно минимално отклонение от предложената отстъпка, поради закръгляването на дължимите месечни вноски
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.