Samsung Galaxy J6+
Galaxy J6+

Samsung Galaxy J6+

Цена на изплащане:4,50 лв./мес.
Цена в брой:89,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 6.0" (15.24 см) TFT HD+ дисплей
 • 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP + 5 MP основна камера и 8 MP селфи камера
 • 32 GB вградена памет, 3 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, лицево разпознаване

"Плюс" като знак за качество


Samsung Galaxy J6+ - дизайнът го отличава


Широкият 6,0-инчов HD+ инфинити дисплей на Galaxy J6+ е идеален за мултитаскинг, включително игри, текстови съобщения и сърфиране в Интернет. А благодарение на неговата функционалност App Pair можеш да уговаряш срещи, докато пишеш съобщения и търсиш из картата едновременно.Galaxy J6+ се отличава с гладък дизайн със заоблени ръбове, който приляга удобно в ръката. Освен това се откроява с първокласно гланцово покритие и се предлага в серия от модерни цветови опции за допълнителен стилен щрих.

Снимай с увереност и с Galaxy J6+


Благодарение на предната 8-мегапикселова и задната 13-мегапикселова двойна камера 13MP(F1,9)/5MP(F2,2) Galaxy J6+ вдъхва повече увереност при заснемане на снимки. Плаващият бутон за затвора улеснява процеса на снимане, защото ти дава възможността да освободиш затвора от всяко място на екрана.

Samsung Galaxy J6+ защитава твоите данни


Сега можеш да отключиш телефона си незабавно, просто като го държиш срещу лицето си. Технологията за разпознаване на лица осигурява мобилен достъп само за вас, за да се гарантира, че личните ти данни няма да попаднат в неподходящи ръце. Galaxy J6+ разполага и с интуитивен страничен сензор за пръстов отпечатък за много по-безпроблемно разпознаване на потребителя при вход в онлайн страници или често използвани приложения.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
4.50 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
6.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
8.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
11.50 лв.
29.99
11.99 лв.
25.99
14.50 лв.
21.99
15.50 лв.
16.99
15.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
15.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J6+
Размер:161.4 x 76.9 x 7.9 mmТегло:178 г
Батерия:3 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.