Samsung Galaxy Note 9 512GB
Galaxy Note 9 512GB

Samsung Galaxy Note 9 512GB

Цена на изплащане:55,99 лв./мес.
Цена в брой:1219,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • Изберете цвят:
 • 6.4" (16.26 см) QHD+ sAMOLED дисплей
 • 2.7 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 12 MP + 12 MP камера, 8 MP селфи камера
 • 512 GB вградена памет, 8 GB RAM

Samsung Galaxy Note 9 - изящен и иновативен


Galaxy Note 9 е толкова красив, колкото и иновативен. Металната рамка е с подобен на диамант срез по ръбовете за класен стил, който я отличава от другите смартфони. А задната камера се слива в задната част, за да постигне съвършена гладкост. Той не само се усеща добре в ръката, но и изглежда добре.

Смартфонът върви в комплект с S Pen, който се поставя в отвор в корпуса на устройството. Може да говорим и още много. Но накратко - с Galaxy Note 9 в ръка винаги ще можеш да впечатлиш своите приятели.

S Pen: най-добрият приятел на Galaxy Note 9


За първи път S Pen използва силата на Bluetooth технологията, действайки като дистанционно управление за твоя Galaxy Note 9. Снимай, разглеждай слайдове и поставяй на пауза видеоклиповете. 

А зареждането на писалката S Pen е толкова просто, колкото и плъзгането обратно в Galaxy Note 9. За да получиш още 30 минути захранване са ти нужни едва 40 секунди. Финият връх от 0,7 мм и 4096 нива на натиск предлагат прецизен замах, както и усещане за лелпта както писането с химикал на хартия.

И още за любителите на фотографията


Прави още по-добри снимки с двойната 12-мегапикселова камера на Galaxy Note 9 с 2x оптично увеличение. Телеобективът и широкоъгълният обектив работят заедно, за да заснемат цялата сцена, дори когато си увеличил мащаба, или създаваш уникални портрети с Live focus.

Ще преоткриеш и начина, по който снимаш селфита с иновативната писалка S-Pen с Bluetooth. Трябва само да натиснеш бутона на писалката - дори и да си на почти 10 метра разстояние.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
55.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
59.50 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
60.50 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
64.50 лв.
29.99
68.50 лв.
25.99
69.50 лв.
21.99
70.99 лв.
16.99
72.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
70.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 9 512GB
Размер:161.9 x 76.4. x 8.8 mmТегло:201 г
Батерия:4 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.