Sony Xperia XA1
Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Цена в брой:1,00 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.0" (12.70 см.) дисплей
 • 2.3 GHz четириядрен процесор + 1.6 GHz четириядрен процесор
 • 23 MP основна камера + 8 MP селфи камера
 • 32 GB вградена памет, 3 GB RAM
 • Видео при слаба светлина: ISO 3200, издръжлива батерия

Sony Xperia XA1 – бюджетен, качествен и елегантен

Незабележими граници, но забележителен дизайн


Sony Xperia XA1 e смартфон, който е създаден, за да бъде както функционален, така и красив. Затова свидетелства внимателното преливане на стъкло, алуминий и пластмаса. Границите между материалите почти не се забелязват. По същия начин перфектно е интегриран и 5-инчовият дисплей. Ергономичната му форма приляга точно в ръката, което го прави удобен за разговори и носене. Достатъчно голям, за да бъде функционален и достатъчно изчистен, за да бъде удобен и практичен – това е Sony Xperia XA1.

Супер бързо заснемане със Sony Xperia XA1


Когато казваме „супер бързо“, имаме предвид наистина супер бързо. Колко точно ли? 0,6 секунди. И няма как иначе – все пак животът се случва на бързи обороти около нас, а точните мигове за снимки няма да чакат. 23-мегапикселовата камера е сред най-прецизните в този ценови клас и може да си сигурен, че няма да останеш разочарован от снимката. А ако си любител на селфитата, ще се радваш да чуеш, че Xperia XA1 е въоръжен и с 8-мегапикселова предна камера с широкоъгълен обектив и автоматичен фокус.

Sony Xperia XA1 – много мощност винаги, когато ти потрябва


Sony Xperia XA1 има уникалната функция „Smart cleaner”, която автоматично освобождава кеш паметта на устройството от неизползвани приложения. Така процесорът работи оптимално на пълни обороти, а ти се забавляваш без да се сблъскваш със забавяния и бъгове. Пълният контрол върху натоварването, който може да предложи Xperia XA1, е изключително полезен и за удължаването на жизнения цикъл на батерията. Когато активираш т.нар. Stamina режим, устройството спира някои функции, за да съхрани сили за процесите, с които работиш в момента.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
3.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
1.99 лв.
29.99
3.99 лв.
25.99
7.50 лв.
21.99
9.50 лв.
16.99
11.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
9.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XA1
Размер:145 x 67 x 8.0 ммТегло:143 г
Батерия:2300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.