Sony Xperia XZ2 Premium
Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

Цена на изплащане:50,50 лв./мес.
Цена в брой:1090,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.8" (14.73 см) 4K HDR дисплей
 • 2.7 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 19 MP + 12 MP основна камера и 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 6 GB RAM
 • 3D стъклена повърхност, 4К HDR дисплей, (IP65/68), Революционна двойна камера със свръхвисока светлочувствителност

Xperia XZ2 Premium идва с изключителен 4К HDR дисплей


Потопи се в цветове с най-яркия 4K HDR дисплей в колекцията на Sony. С негова помощ ще можеш да се насладиш на видеоклипове и снимки с кристално чисти детайли и наситени цветове. Tехнологията TRILUMINOS™ Display за мобилни устройства произвежда около 30% повече цветови детайли в сравнение със стандартните дисплеи. Благодарение на това Sony Xperia XZ2 е перфектен помощник за разглеждане на албуми, гледане на видеоклипове, филми и дори най-съвременните 3D видеоигри. Неслучайно дисплеят е толкова важна част от всяко устройство.

Най-новите технологии на Sony във фотографията


Xperia XZ2 Premium разполага с най-новите технологии на Sony, които по-рано бяха налични само в най-усъвършенстваните камери. Двата сензора с голям размер и специалният процесор за обработка на изображения със сливане AUBE™ са създадени да улавят повече от това, което може да види човешкото око. Усъвършенстваната камера Motion Eye™ може да записва супер забавен каданс с 960 fps в HD или Full HD. Също така снима и със стандартен забавен каданс от 120 fps.

Sony Xperia XZ2 Premium има процесор, на който може да разчиташ


Независимо дали преглеждаш информация в интернет или играеш игри с много адреналин, Xperia XZ2 Premium осигурява плавна производителност, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Това е процесор, който е достатъчно мощен, за да се справи с предизвикателствата на ежедневната работа и забавления. Подпомогнат от батерия с 3540 mAh, той разпределя натоварването така, че да разполагаш с цял ден заряд.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
50.50 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
51.50 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
53.50 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
54.50 лв.
29.99
55.50 лв.
25.99
58.50 лв.
21.99
58.99 лв.
16.99
59.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
58.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ2 Premium
Размер:158 x 80 x 11,9 ммТегло:236 г

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.