Huawei MediaPad T3 10 LTE
MediaPad T3 10 LTE

Huawei MediaPad T3 10 LTE

Цена на изплащане:3,50 лв./мес.
Цена в брой:69,98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 9.6" (24.38 см) IPS LCD HD дисплей
 • 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 5 MP основна камера + 2 MP селфи камера
 • 16 GB вградена памет, 2 GB RAM
 • Сензор за гравитация

Ученето е лесно и забавно с таблет Huawei в ръка и Уча.се

За страхотно начало на новата учебна година


Време е за новата учебна година, а ние не се сещаме за по-добър начин за началото й от нов таблет Huawei. Неслучайно казват, че бъдещето е във високите технологии. Затова и нашите приятели от Huawei и порталът за онлайн видео уроци Уча.се обединяват сили, за да помогнат на учениците.
А предложението определено си струва - представяме ти 3 страхотни таблета от Huawei: MediaPad M5, 8-инчов MediaPad T3 и 10-инчов MediaPad T3. Всеки закупил някое от посочените устройства, при регистрация на страницата на кампанията, получава безплатен абонамент за 1 месец от портала Уча.се.

Предложението е валидно през целия месец септември или до изчерпване на количествата от трите таблета. С други думи - няма време за губене. За да бъде тази учебна година наистина забавна, избери нов таблет сега.

С тонколонка от Huawei винаги ще си душата на компанията


Преоткрий меломана в теб с помощта на страхотната тонколонка от Huawei. Всичко, което трябва да направиш е да я свържеш с bluetooth с твоето Huawei устройство и да се насладиш на музиката си. С тази тонколонка всеки момент ще е подходящ за парти, а всяка песен че звучи така, както не си я чувал досега. Подари си не просто тонколонка, а преживяване, в комплект с новия си таблет. Всичко което трябва да направиш е да си поръчаш нов таблет Huawei от електронния магазин на A1. Действай бързо, защото предложението важи само до изчерпване на количествата!

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
3.50 лв.
40.99
3.50 лв.
34.99
3.50 лв.
27.99
5.50 лв.
21.99
6.99 лв.
17.99
9.50 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:MediaPad T3 10 LTE
Размер:229.8 x 159.8 x 7.95 mmТегло:460 г
Батерия:4 800 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.