Razer Phone
Phone

Razer Phone

Цена на изплащане:37,99 лв./мес.
Цена в брой:769,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.7" IGZO LCD дисплей със 120 Hz честота на опресняване на картината
 • 2.35 GHz четириядрен + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 12 MP двойна основна камера + 8MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 8GB RAM
 • Corning Gorilla Glass 3; 120 Hz, Wide Color Gamut (WCG) дисплей; Qualcomm® Quick Charge™ 4+

Razer Phone: От геймъри за геймъри


120 кадъра в секунда. Толкова е в състояние да визуализира иновативният дисплей на Razer Phone, създаден с технологията UltraMotion. Това е много важно, за да не се натоварва зрението при продължително гледане на екран, както и за оптимално представяне на устройството. Така ще можеш да се потопиш във видеоигрите както никога досега. Липсата на какъвто и да е лаг може да бъде решаващият фактор, който предопределя победата и положителните емоции.>

Аудиото е толкова истинско, сякаш си там


Razer обединява сили с Dolby Atmos, за да създаде уникално звуково преживяване. Razer Phone идва при теб, въоръжен с вградени предни колонки и двойка усилватели, които възпроизвеждат не просто звука, а цялостната атмосфера на играта. Разбира се, можеш да слушаш всичко това и на случшалки. Специално разработената технология, сертифицирана от ТHX, е гарант, че Razer Phone няма да направи компромис с качеството на аудиото, независимо от начина, по който си избрал да слушаш.

Razer Phone има една от най-мощните батерии, слагани някога в смартфон


Razer са предвидили, че истинските геймъри са в състояние да прекарат часове в любимите си игри. Затова и Razer Phone е готов за това. Батерията с капацитет от 4 000 милиампера е една от най-мощните, слагани някога в мобилно устройство. С нейна помощ може да си спокоен, че ще гледаш, слушаш и играеш толкова, колкото поискаш. Тя е подкрепена от процесора Qualcomm Snapdragon 835 с 8GB RAM, който е създаден да работи максимално ефективно, без да допуска забавяния и засечки.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
37.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
38.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
39.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
40.99 лв.
28.99
41.99 лв.
24.99
43.99 лв.
20.99
44.99 лв.
15.99
45.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
63.98 44.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:RazerМодел:Phone
Размер:158.5 x 77.7 x 8 mmТегло:197 g
Батерия:4 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.