На Балканите ще ври и кипи през първата седмица на декември

В Черна гора, Гърция и Турция предстоят важни двубои в Евролигата
MAX Sport 1 MAX Sport 2

Двойна доза дербита на 13 декември

Коледа пристига по-рано за баскетболните привърженици. Четвъртък ни носи двойна доза подаръци под формата на два големи сблъсъка в челото на Евролигата. Александър Везенков и Олимпиакос посрещат високо-летящия тим на Анадолу Ефес

Няма да имаме много време да си починем от баскетболните емоции, защото Реал Мадрид и Барселона ще сътворят първото Ел Класико за сезона. За това не пропускайте баскетболната мегавечер в четвъртък с Олимпиакос и Анадoлу Ефес от 18:45 и Реал Мадрид срещу Барселона от 22 часа само по MAX Sport 2.

виж програмата

Баварците се готвят за тежко домакинство срещу Жалгирис


Сезонът в Евролигата започна с 3 поредни домакински победи за Байерн Мюнхен. Баварците, обаче бързо усетиха тежестта на най-силния европейски баскетболен турнир и вече са във втората половина на таблицата.

Сега в Мюнхен пристига Жалгирис. Отборът на Шарунас Ясикевичус постигна повечето си победи далеч от дома и е готов за нов успешен поход на юг. Не пропускайте Байерн Мюнхен срещу Жалгирис в петък, от 21:30, само по MAX Sport 2.

Басктеболното "Ел Класико" идва


Ако някой си е мислил, че съперничеството между Барса и Реал Мадрид се ограничава до футбола... явно, не е запознат със случващтото се в Евролигата. Ще кажем само две думи, които вълнуват целия спортен свят - Ел Класико. Първият сблъсък на кръвните врагове Барселона и Реал Мадрид в най-престижния баскетболен турнир в Европа гарантира драма до последната секунда.

Каталунците спечелиха последните два двубоя с кралския клуб, но Пабло Ласо разполага с невероятен арсенал от оръжия в състава си, а подкрепата от трибуните в испанската столица ще бъде допълнително препятствие пред Барселона на Светислав Пешич. Ще разберем какво ще се случи от прякото предване по MAX Sport 2 на 13 декември.