Два от най-важните тенис турнири ни очакват през март

Очаквани ни едно лудо американско турне от Индиън Уелс до Маями
Mtel Sport 1

Цели два турнира от ATP 1000 ни очакват през март!
MAX Sport 1

Турнирите ATP 1000 са своеобразен връх на света на тениса. Това са турнирите, които носят най-много точки за световната ранглиста, а и най-солиден награден фонд за участниците. Не може да има съмнение, че и камерите на MAX Sport 1 ще са налиния, за да отразят най-интересното през март.

Ще отпътуваме Отвъд океана, където предстоят престижните турнири Индиан Уелс и Маями Оупен. Казват, че всичко в САЩ е голямо, така че не може да очакваме нищо по-малко от качеството на тениса.

Най-интересното от света на тениса през 2019 с MAX Sport

За да не пропускаш нито един мач на Гришо и да следиш на живо турнирите от ATP, поръчай още сега пакет MAX Sport Plus онлайн 

Вземи пакет с телевизия или Вземи пакет с телевизия и интернет

Ще успее ли Гришо да възстанови за BNP Paribas Open, Индиан Уелс от 7 до 17 март в Индиан Уелс?


След паузата заради контузия, Григор Димитров с нови сили ще търси позитивен рестарт на сезона си. Конкуренцията на всички от челото на ранглистата обаче е жестока и Гришо в момента е извън топ 30 - за пръв път от години. Ние обаче знаем, че българският топ тенисист може повече и ще го подкрепяме пред малкия екран.

Ще следим и още един тенисист: Хуан Мартин Дел Потро, който е готов да брани титлата в калифорнийската тенис градина в Индиън Уелс. В двубои на толкова високо ниво една грешка може да реши целият гейм, сет и мач. Напрежението е голямо и е трудно да прогнозираме, кой ще бъде начело. Ще разберем от преките излъчвания на MAX Sport 1.

Слънчева Флорида приема най-добрите тенисисти между 20 и 31 март


Първите 78 в ранглистата на ATP са заявили участие във Флорида в периода от 20-ти до 31-ви март. Вторият Мастърс за месеца се мести от „Крендън Парк” на север в „Градините на Маями” край стадиона Хард Рок. Във Флорида очевидно са сериозни в амбициите си да превърнат щата в топ тенис дестинация, защото вложиха над 500 млн. долара, за да подготвят базата за висококачествен тенис. Miami Open ще бъде своеобразно бойно кръщене на новите кортове.

Едва ли има нужда да казваме, че на линия ще бъдат и камерите на MAX Sport 1, които ще направят българските фенове на тениса свидетели на най-интересните мачове в поредица от преки включвания от САЩ.