banner-two-ladies-watching-tv

Телевизия от A1

Връзка с A1 видео магазинАко имате нужда от консултация кой тарифен план да изберете, може да се свържете с нас чрез видео връзка

Често задавани въпроси

 

Повече информация за добавяне на услуги и цени в комбинация

Кои услуги трябва да комбинирам, за да се възползвам от Цена в комбинация?

За да се възползвате от атрактивните цени в комбинация, имате възможност да комбинирате Телевизия и Интернет или Сателитна телевизия и Net box . Като изборът на пакети може да бъде изцяло съобразен с Вашите нужди. Двете услуги трябва да са активирани на един и същи адрес за ползване.

Ако вече имам сключен договор за Интернет/Телевизия и желая да добавя нова, каква цена ще ползвам?

В случай, че имате текуща ТВ услуга например, може да добавите Интернет като се възползвате от цената в комбинация. Същото важи и за Net box – може да се възползвате от цена в комбинация, ако имате активна Сателитна телевизия.

Повече за абонаментни планове A1 ТВ

При какви условия мога да сменя тарифния си план преди изтичане на текущия ми договор, ако нямам закупено устройство?

Може да смените тарифния си план по всяко време на договора като преминете на равна или по-висока месечна абонаментна такса.

Какво трябва да заплатя при сключване на нов договор за нова услуга?

В момента на сключване на договора не се изисква заплащане. Всички задължения се начисляват в първата фактура. Единствено при закупуване на устройство, то следва да бъде заплатено.

Къде мога да сключа договор за нова услуга?

Може да сключите договор за избрана от Вас услуга във всеки магазин на А1 България, чрез обаждане на *88, както и онлайн.

При какви условия мога да закупя промоционално устройство?

За да се възползвате от закупуване на промоционално устройство е необходимо да сключите нов 2-год. договор за настоящ абонаментен план, който е изтекъл или е в рамките на последните 3 месеца от договора си. Промоционално устройство можете да закупите и при закупуване на нов номер с 2-год. договор.

Кога ще влезе в сила новия ми тарифен план, ако сключа договор днес?

Ако закупувате нов номер, той ще може да се използва веднага или след 7 дни, ако прецените да се възползвате от клаузата за отложена активация; При преподписване на настоящ абонаментен план, новите условия ще могат да влязат в сила веднага или при зануляване на месечната Ви сметка.

Мога ли да си добавям ТВ екстри и допълнителни ТВ приемници при ползване на абонаментен план за ТВ услуга, който не е от актуално портфолио и е в Архив?

ТВ екстри и/или допълнителни ТВ приемници могат да се добавят към тарифни планове за телевизия от актуалните действащи оферти на А1.

Повече за това как можете да поръчате онлайн тарифен план A1 ТВ

Как ще бъде доставен договора?

Договорът ще ви бъде доставен безплатно с куриер. Куриерът ще свери данните и ще ви предостави документите за подпис, като ще ви остави възможност да се запознаете с тях. Едното копие остава за вас, а другото, след като го подпишете, ще бъде върнато към А1.

Ако поръчам абонаментен план онлайн, ще ми се запази ли правото да се откажа от поръчката в 14-дневен срок?

Да, 14-дневния срок важи дори и при поръчка на договор. Ако се откажете в рамките на този срок ние ще анулираме договора, а ако имате стар тарифен план – ще ви възстановим неговите условия в предишния му срок.

Как мога да проследя обработката на поръчка?

Ще получите мейл на всяка важна стъпка от поръчката. Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1

Мога ли да получа предварително договора си на е-мейл?

Ако желаете да получите договора си предварително, трябва да направите поръчка за избран от вас тарифен план. След това може да ни пишете на eshop@a1.bg, за да ви изпратим образец на договора без вашите лични данни в него.

Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план A1 ТВ?

Да, изберете устройството, което сте си харесали от списъка с устройства и го добавете в кошницата с избрания от вас абонаментен план. Имайте предвид, че онлайн можете да закупите устройство единствено с 2-год. абонаментен план.

Предимства за всички планове

Сателитна телевизия от A1

 

Искаш телевизия за дома си или вилата? Сателитната телевизия от А1 винаги е на линия, за да ти предостави страхотна услуга. Няма значение дали говорим за отдалечени райони или вилни зони – покритие има практически в цялата страна. Не се разделяй с любимите си предавания, където и да се намираш.

 

 

Просто избери най-подходящият за теб план по-горе. Куриер ще донесе договора ти на избран от теб адрес и ще те изчака да се запознаеш с него, преди да го подпишеш.

 

 

Твоето удобство е гарантирано – ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно. Освен това можеш да разчиташ на безплатна инсталация и 24/7 поддържка от нашия екип. Ще получиш абонамент за онлайн телевизия A1 Xplore TV, силни емоции от MAX Sport и безброй часове забавление.

Help_portal_Television_from_A1