Като технологичен лидер А1 вярва, че качеството на мрежата има значение и затова създадохме първата истинска 5G ULTRA мрежа в България.

5G ULTRA - най-бързата ни мрежа

А1 се фокусира върху предоставянето на изцяло ново клиентско преживяване чрез възможността за достигане на многократно по-висока скорост и малко времезакъснение в нашата 5G ULTRA мрежа.

Научи повече

5G ULTRA - истинска 5G технология

А1 вярва, че качеството на мрежата има значение и затова разграничава 5G технологиите. А1 5G ULTRA притежава пълния потенциал да подсигурява бъдещи иновации и предоставя коренно различно клиентско преживяване. Разликата между 5G ULTRA и 5G DSS е, че 5G ULTRA може да достигне многократно по-висока скорост с малко времезакъснение. Сега скоростите в 5G ULTRA достигат над 1 000 Mbps, а мрежата покрива над 75 града и курорта.

Научи повече

5G мобилно преживяване

5G е най-новото и бързо поколение мобилни мрежи. Голямото времезакъснение и загубата на данни вече са в миналото, а супербързият трансфер на информация, включително бързото изтегляне, стрийминг и свързаност стават достъпни в цялата страна.

Научи повече

5G ULTRA устройства

Списъкът с устройства, които работят с 5G ULTRA мрежата на А1, се увеличава постоянно и включва модели на всички основни производители.

5G ULTRA устройства 5G настройки

5G ULTRA покритие

5G ULTRA мрежата на А1 покрива населението на открито на над 75 града и курорта в страната.

Виж картата

Вземи 5G ULTRA от А1

Вече можеш да си по-бърз и да правиш повече с 5G. Заяви още сега своя нов мобилен план Unlimited от А1 и влез в петото поколение с безкрайни минути и неограничени мегабайти.

Към плановете

5G за бизнес клиентите на А1

Вече можете да изберете нов мобилен план от А1 и да ползвате всички предимства на технологията от пето поколение.

Към плановете

Митове и истини за мобилните мрежи:

Макар да няма съмнение в безопасността на 5G сред научните, медицински и регулаторни среди, продължават да битуват конспиративни теории.

Научи повече