Като технологичен лидер А1 вярва, че качеството на мрежата има значение и затова създадохме първата истинска 5G ULTRA мрежа в България. А1 се фокусира върху предоставянето на изцяло ново клиентско преживяване чрез възможността за достигане на многократно по-висока скорост и малко времезакъснение в нашата 5G ULTRA мрежа.

5G ULTRA - истинска 5G технология

А1 вярва, че качеството на мрежата има значение и затова разграничава 5G технологиите. А1 5G ULTRA притежава пълния потенциал да подсигурява бъдещи иновации и предоставя коренно различно клиентско преживяване. Разликата между 5G ULTRA и 5G DSS е, че 5G ULTRA може да достигне многократно по-висока скорост с малко времезакъснение. Немислимите доскоро скорости на сваляне от над 1000 Mbps са вече реалност при 5G ULTRA. В мрежата на А1 има регистрирани скорости, достигащи над 1500 Mbps.

Научи повече

5G мобилно преживяване

5G е най-новото и бързо поколение мобилни мрежи. Голямото времезакъснение и загубата на данни вече са в миналото, а супербързият трансфер на информация, включително бързото изтегляне, стрийминг и свързаност стават достъпни в цялата страна.

Научи повече

5G ULTRA устройства

Списъкът с устройства, които работят с 5G ULTRA мрежата на А1, се увеличава постоянно и включва модели на всички основни производители.

5G ULTRA устройства 5G настройки

5G ULTRA покритие

5G ULTRA мрежата на А1 се развива постоянно.

Виж актуалното покритие сега

Вземи 5G ULTRA от А1

Вече можеш да си по-бърз и да правиш повече с 5G. Заяви още сега своя нов мобилен план Unlimited от А1 и влез в петото поколение с безкрайни минути и неограничени мегабайти.

Към плановете

5G за бизнес клиентите на А1

Вече можете да изберете нов мобилен план от А1 и да ползвате всички предимства на технологията от пето поколение.

Към плановете

Митове и истини за мобилните мрежи:

Макар да няма съмнение в безопасността на 5G сред научните, медицински и регулаторни среди, продължават да битуват конспиративни теории.

Научи повече