A1 Xplore TV

A1 Xplore TV

Мобилна телевизия с най-популярните канали

А1 NOW вече е А1 Xplore TV

Запознай се с нашия нов дигитален бранд за забавление! Той е тук, за да ти предложи страхотно телевизионно съдържание и музика навсякъде и на всички твои устройства. Спорт, новини, документални филми и сериали. Безброй интерактивни функции. И още много. Превърни се в истински изследовател на необятното съдържание, което A1 Xplore TV предлага.

Към сайта на A1 Xplore TV

Гледай телевизия навсякъде с A1 Xplore TV

С A1 Xplore TV можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от A1 на смартфон, таблет и компютър. Гледаш най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

 • Навсякъде и на всички екрани

  Не изпускай нищо от програмата на най-популярните ТВ канали с мобилното приложение A1 Xplore TV. Свали го от Google Play за Android и от App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.

 • Телевизия по твоите правила

  С интерактивните функции на A1 Xplore TV връщаш предавания до 7 дни назад и спираш на пауза, когато трябва да прекъснеш гледането. Разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

 • Тествай услугата безплатно

  Абонатите на телевизия от A1, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 31.08.2019 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

 • Най-доброто от FOX в A1 Xplore TV

  От 15.01.2018 г., в мобилното приложение A1 Xplore TV се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет A1 Xplore TV Max.

 • Безплатен достъп до VOYO

  От 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 Xplore TV Max и A1 Xplore TV Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 Xplore TV.

  Временно VOYO могат да ползват абонати с посочените версии на мобилни устройства: с операционна система iOS версия 5 или по-нова за устройства iPhone, iPad & iPod, с операционна система Android версия 4.0.x (Ice Cream Sandwich) и версия 4.2.2 (Jelly Bean) и инсталирано приложение VOYO, което се сваля от Play Store за Android или AppStore за iOS. Всички останали ще могат да ползват безплатната услуга през компютър и лаптоп.

Активирай A1 Xplore TV към твоята услуга от A1

Промоционални условия за A1 Xplore TV*

A1 Xplore TVЗа абонати на телевизия
ПакетA1 Xplore TV Max
Включени ТВ канали 80+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 3.99 лв.

* Промоционалните условия за A1 Xplore TV Max важат при сключване на нов или удължаване срока на съществуващ абонамент за следните пакети - А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и активиране на пакета в срок до 31.08.2019 г. на www.a1xploretv.bg. Безплатният период се изразява в предоставянето на 100% отстъпка от месечната такса, дължима за A1 Xplore TV Max за първите два последователни месечни периода на фактуриране, след което се прилага промоционалната месечна такса от 3.99 лв. Преди активиране на избраната допълнителна услуга A1 Xplore TV е необходимо подписване на приложение за нея към основния договор.

 

Стандартни условия за A1 Xplore TV**

A1 Xplore TVЗа абонати на телевизияЗа абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
ПакетA1 Xplore TV MaxA1 Xplore TV StandardA1 Xplore TV Mini
Включени ТВ канали 80+ 60+ 30
Месечна такса 6.99 лв. 14.99 лв. 1.00 лв.

**Стандартните условия се прилагат при всички случаи, в които не са изпълнени условия за прилагане на промоционалните. Пакет A1 Xplore TV Max може да се активира само към следните нови пакети – А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и следните стари пакети Екстра, Премиум и Шампион. Пакети A1 Xplore TV Standard и A1 Xplore TV Mini могат да се активират към който и да е тарифен план/пакет за мобилна услуга или фиксиран интернет и само към следните основни ТВ пакети - Смарт, Старт АTV/Мини DTV.

 

Без А1 абонамент

A1 Xplore TVАко не си абонат на А1
ПакетA1 Xplore TV Standard
Включени ТВ канали 60+
Безплатен период 1 месец
Месечна такса 14.99 лв.

Още повече забавление у дома с A1