• 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

 • Дългоочакваната втора част на „Дюн“ разказва за митичното пътуване на Пол Атреидски, който се обединява с Чани и фремените, за да отмъсти на хората унищожили семейството му. Изправен пред избора между любовта на живота си и съдбата на Вселената, Пол ще трябва да предотврати едно ужасно бъдеще.
 • Семейство Спенглър се завръща в Ню Йорк, за да се присъедини към оригиналните Ловци на духове, който са разработили свръхсекретна лаборатория, за да усъвършенстват нетипичната си професия! Нови и стари Ловци ще се обединят, за да спасят света от ледников период.
 • От скромната Ямайка до международната слава, това е историята на Боб Марли, който вдъхновява редица поколения с посланията си за любов и единство. Това е разказ за пътя и трудностите на реге иконата, която създаде революция в музиката.
 • Опенхаймер е адаптация на наградената с „Пулицър“ книга Опенхаймер – Американският Прометей на Кай Бърд и Мартин Шъруин и се фокусира върху турбулентния личен живот на Опенхаймер, заставането начело на проекта „Манхатън“, и превръщането му в една от най-знаковите жертви на антикомунистическата истерия в САЩ.
 • 8-годишният Тони работи върху устройство за безжично електричество, но заниманията му са прекъснати от предстоящ летен лагер. Приключения и първи любовни трепети се заформят между Тони и приятелката му, докато те разплитат мистерията на тайнствен върколак в гората.
 • Ученолюбивият Тони и неговата мишка Мария Кюри ще се включат в Националния фестивал на науката със свои експеримент. Неговата съседка Рая, която дружи с училищния побойник Стефан има други планове. Рая и Стефан отвличат Мария Кюри и Тони трябва да се изправи пред нови предизвикателства, за да си я върне.
 • Историята ни превежда през четиридесет години от живота на Сели. Тя е принудена да живее с баща насилник, който я омъжва за още по-лоша своя версия. Сели търси подкрепа навсякъде, където може.
 • След редица приключения, в които По успя да победи свирепи злодеи, той е избран за духовен водач на Долината на мира. Сега пред Воинът дракон стои само една задача - да открие своя смел наследник. Плановете му са възпрепятствани от зла магьосница, която планира да призове от царството на духовете всички злодеи.
 • След като не успя да победи Аквамен, Черната Манта се завръща, за да отмъсти за смъртта на баща си. Сега той е още по-опасен, защото разполага с мистичния Черен тризъбец. За да го победи, Аквамен ще има нужда от помощта на своя брат Орм. Те ще трябва да преодолеят различията си и да спасят света от унищожение.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 14,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание – Български филми, MovieSTAR OD, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central, BabyTV OD, ducktv OD, Wness и Soul&Pepper, Pulse Plus, Fishing&Hunting, 18+

Кино маратон с български филми Ви очаква в МАX Видеотека. „Доза щастие“, „Дзифт“, „Диви и Щастливи“ и “Love.net” са само част от заглавията, с които може да се забавлявате и да прекарате качествено време пред екрана.

Над 50 филма от MovieSTAR ще очароват любителите на фантастиката, екшъна, драмата, а защо не и романтиката.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Заглавията от Fishing&Hunting, Wness и Soul&Pepper имат за цел да разнообразят хобитата Ви. Лов и риболов, рецепти за приготвяне на риба и дивеч, йога, гимнастика, здравословни рецепти и други.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Вие сте на ход!

Съдържанието от Nickelodeon, BabyTV OD, ducktv OD дават възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш това, което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да използваш дистанционното

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.