A1 Xplore TV
променя представите за телевизия

4K Ultra HD канали
ново измерение в качеството на картината

 • 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • УНИВЕРСАЛНО ТЪРСЕНЕ
 • Провери покритие

Какво е А1 Xplore TV

Xplore TV e най-съвременната телевизионна платформа, която ще промени начина, по който гледаш. Защото ти обещахме да направим технологиите още по-достъпни. Телевизията вече следва твоите предпочитания и нагласи

Тази телевизионна платформа ще направи гледането на телевизия по-подходящо за теб. Тя се адаптира към твоите предпочитания и препоръчва предавания и филми по твой вкус. Функциите за универсално търсене и интуитивния потребителски интерфейс ще ти помогнат да се ориентираш в изобилието от съдържание. А каналите с 4К Ultra HD качество буквално ще те потопят в магията на телевизията.

А1 Xplore TV GО - и всеки екран вече е телевизионен

A1 Xplore TV GO e най-добрият начин за гледане на телевизия в движение. Най-очаквано е да можеш да продължиш ТВ преживяването от дивана вкъщи пред телевизора и в движение на мобилното ти устройство за непрекъсващо забавление. За целта трябва просто да изтеглиш нашето приложение A1 Xplore TV GO. Впиши се в твоя профил и гледай любимите си предавания на смартфон, таблет или компютър. Цялото съдържание е подредено за максимално удобство в приложения, улесняващи достъпа до телевизия на живо, както до и изминали ТВ предавания и филми. А1 Xplore TV GO е експертно подредено и персонализирано, така че да откриеш най-доброто за гледане бързо и лесно. Ти си на ход.

Добре дошли в новата реалност на телевизията

Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

ТВ канали в 4К Ultra HD качество

Персонализирано AI съдържание:
Запознай се с телевизията, която се учи от теб

Xplore TV e качествено нов подход в гледането на телевизия. Специално разработен алгоритъм се учи от твоите предпочитания, за да ти препоръча съдържание, което отговаря на твоите интереси, така че да не ти се налага да губиш време в търсенето на любимото ТВ предаване или филм.

Селекцията от препоръчани заглавия става все по-персонализирана, колкото повече гледаш телевизия с Xplore TV. Благодарение на персонализираните препоръки, както за ТВ, така и за видео съдържание, гледането на ТВ се превръща в специално изживяване, което революционно ще промени представите ти за телевизия и никога повече малкият екран няма да е фон, а фокус, който събира всички пред малкия екран с големи възможности.

Детайлна информация за всяко предаване

Освен лесния достъп до съдържанието в селекция „Препоръчани“, получаваш детайлна информация за всяко предаване, обогатена с подробно описание, участници и визуални постери, така че решението какво да гледаш сега или по-късно вече не само е по-информирано, но и улеснено.

 

Универсално търсене:
По-лесно е от всякога

С функцията за търсене вече никога няма да ти се налага да помниш къде и от колко часа се излъчва интересно за теб предаване. Достатъчно е да въведеш само 2 символа и Xplore TV ти предлага предположения за търсене, което може би би искал да извършиш.

Всичко, което искаш да гледаш. В момента, в който искаш.

Времето, в което се притесняваше да не пропуснеш началото на любимото си предаване или филм по телевизията остана безвъзвратно в миналото. Сега можеш да се върнеш отначало. Пропуснал си филм, футболен мач или ТВ шоу, с Xplore TV нищо не е пропуснато. Гледай до 7 дни от излъчването, колкото поискаш, когато пискаш. Очакваш важно позвъняване, изненадващо посещение у дома те откъсва от малкия екран. Спри на пауза или догледай оттам, докъдето си стигнал. Времето е функция на твоето желание, а Xplore TV е решението.

Телевизионна програма е налична в няколко изгледа, за да стигнеш до желаното от теб съдържание толкова бързо, колкото е необходимо, без да отместваш поглед от малкия екран.

Xplore TV - кино изживяване у дома

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

 • Хенри Гроган е професионален убиец, който дълги години работи за правителството, докато не решава да сложи край на кариерата си. Но преди да продължи напред, той е принуден да се изправи срещу негова по-нова версия - собствения му клонинг.
 • След култовата конфронтация със зомбита в увеселителния парк Кълъмбъс, Талахаси, Уичита и Литъл Рок навлизат в сърцето на Америка, където битката с живите мъртви продължава с пълна сила.
 • Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… До сега!
 • 1981 година, Артър Флек, провалил се комедиант, отхвърлен от обществото, поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм сити. Когато животът му се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и непознати, Артър се отчуждава още повече от обществото и драстично решава с коя от двете маски иска да живее.
 • Историческата драма ни пренася в имението Даунтън през 1927. Аристократичните му собственици са загърбили лукса заради Голямата депресия, но не могат да откажат посещение на кралското семейство. Всичко трябва да е по конец, но визитата се разгръща със сложни семейни взаимоотношения и опит за убийството на краля.
 • Когато малката Ий открива Йети на покрива на сградата, в която живее, тя и приятелите й го кръщават Еверест. Те се сприятеляват с бебето с огромни размери и се отправят на вълшебно приключение, за да го върнат отново при семейството му.
 • Изминали са двадесет и седем години, откакто Клубът на загубеняците побеждава Пениуайз. Но когато в Дери започват да изчезват хора, бандата трябва да се събере отново и за пореден път да се изправи пред най-лошите си страхове.
 • Агентите Хобс и Шоу поемат на опасна самостоятелна мисия из цялото земно кълбо. Целта им е да заловят кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън, който заплашва да предизвика световен хаос като разпространи опасна биологична зараза.
 • По време на пътуване до семейната ферма, териерът Макс се сприятелява с други симпатични животни. Всички попадат в поредица от забавни приключения, които им помагат да излязат геройски от предизвикателствата в човешкия свят.


А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

Новото ТВ приложение A1 Xplore TV GO
най-добрият начин за гледане на телевизия в движение!

 • 80+ ТВ канали


  С A1 Xplore TV GO получаваш достъп в реално време до най-гледаните телевизионни канали на всяко твое мобилно устройство.

 • ТВ програма


  Програмата е налична 7 дни назад и 7 дни напред в удобен за теб изглед.

 • Персонализирани препоръки


  A1 Xplore TV GO се адаптира към твоето зрителско поведение и предпочитания, за да направи гледането на телевизия оптимално релевантно за теб.

 • Универсално търсене


  Намери това, което търсиш бързо и лесно. Вече няма нужда да помниш какво, къде и кога се излъчва.

 • 7 дни назад


  Гледай любимите си предавания до 7 дни назад. Връщай пропуснати или любими сцени, спри на пауза и продължи гледането, когато е удобно. ТВ програмата следва твоя ритъм и вкус – ти си на ход!

Любимите ти предавания – на едно място

A1 Xplore TV Web App


A1 Xplore TV е платформа, която прави гледането на телевизия потапящо на всеки екран, сега най-добрият начин на гледане на телевизия има повече от едно лица. Преживяването на лаптоп или на мобилно устройство не отстъпва по нищо на шоуто на твоя телевизор.


Разполагаш с множество функции -телевизия на живо, изминали предавания, препоръчани и любими, Всичко е на едно място – начален екран.Отвори сайта