• 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

В А1 Видеотека можеш да избираш измежду най-новите български филми. Гледай популярни съвременни заглавия и откривай попълнения всеки месец. Наслади се на качествено българско кино от уюта на твоя дом.

 • Филмът проследява личните истории на майка и дъщеря - Даниела и Елена. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения.
 • Джема носи вкъщи нова високотехнологичната и авангардна детска кукла М3GAN, за да прави компания на племенницата й Кади. Но скоро М3GAN придобива способността да убива и Джема трябва да сложи край на смъртоносната й игра.
 • Бъртън Гъстър е готов да се ожени за годеницата си, докато не открива, че тя води таен двойнствен живот. Сега, с помощта на приятеля си Шон Спенсър, който е отчасти частен детектив, отчасти медиум, се заемат да разкрият истинската й самоличност.
 • Батман открива, че семейството му е свързано с ширещата се в Готъм корупция и трябва да спре Гатанката – сериен убиец, взел на мушка градския елит. Докато разследва случая, Батман е принуден да изгради нови съюзи.
 • След като става свидетел на изпълнението на Елвис, музикалният промоутър полковник Том Паркър се зарича да го превърне в звезда. Когато славата на Елвис завладява Америка, отношенията между мегазвездата и неговия мениджър са поставени на изпитание
 • Суперкучето Крипто и Супермен са неразделни най-добри приятели, споделящи едни и същи суперсили и се борят рамо до рамо с престъпността в Метрополис. Крипто обаче трябва да впрегне собствените си сили за спасителна мисия, когато Супермен е отвлечен. Какво ли ще се случи, когато основе Суперлигата на домашните любимци?
 • Дванайсетгодишният Гру е луднал по суперзлодейската супергрупа, известна под името "Порочните 6". Мечтаейки един ден да бъде достатъчно зъл, за да се включи в техните редици, той се обръща за помощ към верните си последователи Миньоните.
 • Близо 5000 години след като му бяха дадени всемогъщите сили на египетските богове – и също толкова бързо беше затворен – Черният Адам е освободен от земната си гробница, е готов да отприщи своята уникална форма на справедливост върху съвременния свят.
 • Алис и Джак живеят мечтата си в привидно перфектна утопична експериментална общност. Но докато всеки ден Джак излиза за работа, Алис започва да подозира, че зад кулисите се случва нещо зловещо.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш това, което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.