A1 Xplore TV

 • 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

Забавлявай се със „Super Mario Bros“ и селекция от подбрани анимирани приключения за малки и големи от А1 Видеотека. От 20.07 до 31.07 с наемането на филм от реда „Гледай и участвай за страхотни награди от Супер Марио!" участваш в томбола за един от 6 чудесни подаръка. Повече филми, по-голям шанс да спечелиш! Приятно гледане!

Виж правилата на промоцията тук.

 • Момиче от малък град напуска родното си място с идеята да преследва мечтите си и да стане известна поп-фолк певица. Нещата се оказват не толкова лесни, колкото изглеждат и тя е принудена да се бори за своето духовно и физическо оцеляване. А единственото, което открива е едно неочаквано приятелство!
 • Една срамежлива тийнейджърка научава, че произхожда от легендарно кралско семейство на морски кракени и че съдбата ѝ се крие в дълбините на водите, които са по-големи, отколкото тя някога е можела да си представи.
 • Най-прочутият франчайз на ужасите достига своя епичен, ужасяващ завършек, когато Лори Строуд се изправя срещу въплъщението на злото Майкъл Майерс. Лори живее с внучка си Алисън и е решила да се освободи от страха и гнева и да приеме живота.Когато един млад мъж е обвинен в убийство,се разпалва каскада от насилие и ужас,а конфронтацията между Лори и Майкъл не прилича на никоя друга на екрана.Само един от тях ще оцелее.
 • Майлс Моралес се завръща за епично приключение, което ще пренесе нашия Спайди от квартала на Бруклин през Мултивселената, за да обедини сили с Гуен Стейси и нов екип от Спайдърмени, които да се изправят срещу злодей, по-силен от всеки, който някога са срещали.
 • След като самоличността на Спайдърмен вече е разкрита, Питър моли доктор Стрейндж за помощ. Когато едно заклинание се обърка, започват да се появяват опасни врагове от други светове, принуждавайки Питър да открие какво наистина означава да си Спайдърмен.
 • „Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря- Даниела и Елена. Времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. Съдбите им са различни, но и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.
 • Докато изпълняват задълженията си на водопроводчици, братята Марио и Луиджи биват засмукани от тръба и се озовават в Кралството на Гъбите, където злият Баузър планира да открадне Суперзвездата и да добие владенията на Принцеса Пийч. Двамата братя се заемат с трудната задача да помогнат на Принцесата да победи злодея.
 • Близо 5000 години след като е надарен с всемогъщите сили на египетските богове - и също толкова бързо е хвърлен в затвора - Черният Адам е освободен от земната си гробница и е готов да раздаде уникалната си форма на справедливост в съвременния свят.
 • Когато мистериозното изобретение на Ван Хелсинг - "Лъч за чудовищно преобразяване",не сработва по план, Драк и неговите приятели чудовища се превръщат в хора,а Джони става чудовище. В новите си несъвместими тела Драк и буйният Джони, обичащ живота на чудовище, трябва да обединят усилията си и да обиколят целия Свят, за да намерят лек, преди да е станало твърде късно.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 14,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш това, което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.