• 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

В А1 Видеотека можеш да избираш измежду най-новите български филми. Гледай популярни съвременни заглавия и откривай попълнения всеки месец. Наслади се на качествено българско кино от уюта на твоя дом.

 • Предадена от родителите си и огорчена от несправедливост в училище, 17 годишната ПЕТЯ предприема рисково гмуркане в морето. Между живота и смъртта тя среща идола си Петя Дубарова.
 • Действието се развива през 1978 г. Група затворници, сред които такива с тежки престъпления и доживотни присъди, изпълняват принудителен труд в стругарски цех на завод „Кремиковци“. Всеки от тях има своя различен път, морал и разбирания за живота в затвора и извън него. Нужен е само един ден и необикновена случка, за да преобърне цялото им досегашно съществуване.
 • Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел, е свързан с красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща, която трябва да реши всичко. В сметката обаче не влизат появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.
 • Въпреки прословутия си лош късмет, наемният убиец Лейдибъг приема нова работа,“ която го отвежда във влака стрела от Токио до Мориока. Докато претърсва вагоните за маркирано куфарче, Лейдибъг открива, че не е единственият професионален убиец във влака.
 • Крипто и Супермен са най-добри приятели, със едни и същи сили, борещи се с престъпността в Метрополис.  Когато Супермен и останалите герои са отвлечени, Крипто трябва да убеди група животни от приюта – Ейс хрътката, ПиБи прасето-боец, Мъртън костенурката и катерицата Чип да овладеят новопридобитите си сили и да му помогнат да спаси супергероите.
 • B cвят c aнтpoпoгeнни живoтни пeт eлитни злoдeи, нaчeлo c xитpия Bълĸ, пpaвят нeлoвĸи oпити дa зaблyдят cъгpaждaнитe cи, чe вeчe ca ce пpoмeнили и въpшaт дoбpи дeлa. Koгaтo пътят им e пpeceчeн oт злoдeй, ĸoйтo ги пpeвъзxoждa в зaнaятa, тe ce cтимyлиpaт дa гo зaлoвят, вмecтo дa ce пpecтpyвaт нa пpимepни.
 • Дванайсетгодишният Гру е луднал по суперзлодейската супергрупа, известна под името "Порочните 6". Мечтаейки един ден да бъде достатъчно зъл, за да се включи в техните редици, той се обръща за помощ към верните си последователи Миньоните.
 • Дъмбълдор е наясно, че магьосник Гелърт Гринделвалд крои ходове, да завземе контрола върху света на магьосниците. Дъмбълдор не може да го спре сам затова поверява на Нют Скамандър изключително важната задача да поведе магьосници, вещици и един храбър мъгъл-сладкар. Те поемат на опасна мисия, в която се сблъскват с растящия легион от последователи на Гринделвалд.
 • Музикалните суперзвезди Кат и Бастиан планират да се оженят пред световната си публика от фенове. Когато Кат научава, секунди преди клетвата си, че Бастиан е бил неверен, тя вместо това решава да се омъжи за Чарли, непознат в тълпата. Това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш, това което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.