MAX видеотека

Научи повече
 • 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

 • Злият д-р Роботник се завръща и този път е довел със себе си новия си партньор - бодливата ехидна Нъкълс. Соник и неговият приятел Тейлс са подготвили нов жесток план и трябва да спасят положението.
 • Докато промотира новия си приключенски роман, писателката Лорета Сейдж е отвлечена от ексцентричен милиардер. Надявайки се, че Лорета може да го отведе до изгубеното съкровище на древен град,
 • Тежко болен от рядко кръвно заболяване и решен да спаси и други, които имат същата съдба, д-р Морбиус предприема отчаяни действия. Макар че в началото изглежда, че е радикален успех, вътре в него се отприщва тъмна страна.
 • Кучето Дакота става част от семейството на самотната майка Кейт и дъщеря й и заживяват в семейната ферма. То бързо се приспособява към новия си дом, но когато съществуването на дома им е застрашено от шерифа на града, Дакота трябва да помогне на семейството и да спаси земята.
 • Историята на Пол Атреидски, изключително умен и даровит млад мъж, наследник на могъща династия. Поема към най-опасната планета, за да осигури бъдещето народа си.
 • Ела, изпей 2 отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които ще стартират най-ослепителната си феерия до момента. Има само една уловка: първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.
 • Елоиз бленува да бъде моден дизайнер в Лондон и един ден открива, че е способна да пътува назад във времето - през 60-те години на миналия век в Сохо. Докато се наслаждава на блясъка на тази епоха, връзката й с изгряваща певица взема зловещ и изкривен обрат.
 • Младият крадец Нейтън Дрейк (Том Холанд) е вербуван от опитния търсач на съкровища Виктор „Съли“ Съливан (Марк Уолбърг), за да се присъедини към него в изпълненото с приключения търсене на изгубеното съкровище на Фернандо Магелан.
 • Музикалните суперзвезди Кат и Бастиан планират да се оженят пред световната си публика от фенове. Когато Кат научава, секунди преди клетвата си, че Бастиан е бил неверен, тя вместо това решава да се омъжи за Чарли, непознат в тълпата. Това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш, това което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.