A1 Net Protect
A1 Net Protect A1 Net Protect
0010000
Предупреждения за спам януари-април 2020
Твоята безупречна защита срещу опасностите в онлайн пространството

Сърфирай сигурно и без притеснения в мрежата на А1

 • Зловредните уебсайтове, софтуери и мейли се разпознават и блокират моментално
 • Не е нужно да инсталираш приложение или софтуер – активацията се случва на мига
 • Тествай услугата с три месеца безплатен абонамент
  (Смени сега тарифния си план и се възползвай от безплатен тестови период и последваща преференциална цена за използване на услугата от 1.00 лв./мес. за целия срок на договора)

1,00 лв./мес.

към твоя нов мобилен тарифен план с 3 месеца безплатен абонамент или 7.99 лв./мес. като допълнителна услуга към твоя текущ мобилен тарифен план

Активирай сега

Опасности в мрежата

A1 Net Protect блокира долу изброените опасности, за да можеш да сърфираш сигурно и без притеснения онлайн:

Phishing

Злонамерен опит за придобиване на чувствителна информация, като лични данни, име, парола и детайли на кредитна/дебитна карта. Извършителят приема чужда самоличност, като се използват различни електронни комуникации. Най-честият вариант е чрез изпращане на фалшиви имейли, съдържащи линкове към страници, подтиквайки хората да въведат информация, която след това бива придобита.

Malware

Malware е зловреден софтуер, предназначен да извърши различни по естество нелегитимни действия върху електронни устройства. Malware е термин, който обхваща различни типове зловреден софтуер като Троянски коне, Червеи, Rootkit и други.

Botnet

Botnet злоупотребява с твоето устройство, за да атакува други такива. Това е мрежа от компютри и други електронни устройства, които се управляват автоматично чрез команден сървър. Това дава възможност на атакуващия да извърши атака от името на Botnet мрежата. По този начин изглежда, че атаката е извършена от всички засегнати устройства, сред които може да бъде твоето устройство.

Спам сайтове

Spamsites е измамна реклама, която обещава предполагаема печалба или изгодни сделки.

Compromised

Compromised (компрометирани уебсайтове) са хакнати страници, които злоупотребяват с разпространение на зловреден софтуер. Когато посещава такива страници, посетителят може да хване вируси или друг зловреден софтуер.

Cryptomining

При Cryptomining изчислителната мощност на твоето устройство се използва за генериране на цифрова валута (например биткойни). В резултат на това, устройството ти става по-бавно и консумира повече електроенергия.

Как можеш да активираш или деактивираш услугата A1 Net Protect
към своя текущ мобилен тарифен план?
 • За активация:
  изпрати безплатен SMS с текст ОК на номер 1279

 • За деактивация:
  изпрати безплатен SMS с текст STOP на номер 1279

  При активация към текущ мобилен тарифен план, абонаментът за услугата A1 Net Protect се таксува на цена от 7.99 лв./мес, като
  сумата ще бъде автоматично начислена към следващата ти фактура.
Често задавани въпроси

A1 Net Protect


Не намирате каквото търсите?