A1 cup

Не изпускай нищо

от света на спорта

Дай своята прогноза за победител на Шампионската лига 2024 на адрес: https://a1cup.mobi/ или чрез изпращане на SMS до номер 1628 и може да участваш в теглене за ваучер на стойност 200 лв за спортен магазин. Период на участие: 18.04 – 01.06.2024 г. Важи за абонати по действащ договор за мобилна услуга, сключен преди началната дата и за потребители на активна предплатена карта, регистрирана преди началната дата на кампанията, които имат активен абонамент за A1 cup и са заплатили поне 1 абонаментна такса за услугата А1 Cup.

Виж пълните условия тук

Стани част от A1 cup!

Абонирай се, за да научаваш най-интересното от света на футбола и Формула 1- новини, прогнози и резултати директно на твоя телефон. Ела на a1cup.mobi и стани част от отбора.

Бъди част от футболната емоция и горещите стартове от Формула 1

A1 cup ти дава уникалната възможност да научаваш пръв всичко ново и интересно около Шампионска лига, Лига Европа. С A1 cup си в течение с класиранията от тренировки и стартове на фаворитите ти във Формула 1.

Знаеш и играеш!

Тук феновете са с предимство! Следиш мачове, даваш прогнози и печелиш точки, които може да разменяш за награди от клубния магазин на a1cup.mobi. Участвай и сам избери каква награда да получиш от нас!


Какво ти дава A1 cup?

 • Последни резултати

  Научи пръв всички резултати от най-интересните футболни срещи директно на твоя телефон.

 • Прогнози

  Остави своята любителска прогноза и грабни точки за още по-готини продукти от A1 cup магазина.

 • Програма

  Твоят футболен график е при нас!

 • Игри

  Мислиш, че си истински фен и разбираш от футбол? Нека проверим знанията ти!

 • Новини

  Всеки ден водещи спортни новини от топ новинарските агенции идват при теб, директно на екрана на твоя телефон.


Как да станеш част от A1 cup?


Влез и се регистрирай на http://a1cup.mobi или изпрати SMS с текст START на номер 1628. Първите седем дни можеш да използваш услугата напълно безплатно. Цената на едноседмичен абонамент след изтичане на първите седем дни е 2,78 лв. с ДДС. Може да спреш услугата по всяко време, като изпратиш SMS с текст STOP на номер 1628. Услугата е достъпна само за абонати на A1. Всички SMS-и към номер 1628 са безплатни, както и трафикът към http://a1cup.mobi.

alt text here

Избери своя продукт
от онлайн магазина на А1 cup

Виж повече

Условия на услугата

Пълните условия на услугата можете да видите тук.


Виж пълните условия