Дай своята прогноза за победител на финала на 2022/23 Шампионската лига в Истанбул на адрес: https://a1cup.mobi/ или чрез изпращане на SMS до номер 1628 и след като си платил 3 абонаментни такси за услугата А1 Cup може да участваш в теглене за награда LG Smart TV 55‘. Период на участие: 03.05 - 10.06.2023 г. Важи за абонати по действащ договор за мобилна услуга, сключен преди с началната дата и за потребители на активна предплатена карта, регистрирана преди началната дата на кампанията, които имат абонамент за A1 cup. Виж пълните условия тук

Стани част от A1 cup!

Абонирай се, за да научаваш най-интересното от света на футбола и Формула 1- новини, прогнози и резултати директно на твоя телефон. Ела на a1cup.mobi и стани част от отбора.

Бъди част от футболната емоция и горещите стартове от Формула 1

A1 cup ти дава уникалната възможност да научаваш пръв всичко ново и интересно около Шампионска лига, Лига Европа. С A1 cup си в течение с класиранията от тренировки и стартове на фаворитите ти във Формула 1.

Знаеш и играеш!

Тук феновете са с предимство! Следиш мачове, даваш прогнози и печелиш точки, които може да разменяш за награди от клубния магазин на a1cup.mobi. Участвай и сам избери каква награда да получиш от нас!


Какво ти дава A1 cup?

 • Последни резултати

  Научи пръв всички резултати от най-интересните футболни срещи директно на твоя телефон.

 • Прогнози

  Остави своята любителска прогноза и грабни точки за още по-готини продукти от A1 cup магазина.

 • Програма

  Твоят футболен график е при нас!

 • Игри

  Мислиш, че си истински фен и разбираш от футбол? Нека проверим знанията ти!

 • Новини

  Всеки ден водещи спортни новини от топ новинарските агенции идват при теб, директно на екрана на твоя телефон.


Как да станеш част от A1 cup?


Влез и се регистрирай на http://a1cup.mobi или изпрати SMS с текст START на номер 1628. Първите седем дни можеш да използваш услугата напълно безплатно. Цената на едноседмичен абонамент след изтичане на първите седем дни е 2,78 лв. с ДДС. Може да спреш услугата по всяко време, като изпратиш SMS с текст STOP на номер 1628. Услугата е достъпна само за абонати на A1. Всички SMS-и към номер 1628 са безплатни, както и трафикът към http://a1cup.mobi.

alt text here

Избери своя продукт
от онлайн магазина на А1 cup

Виж повече

Условия на услугата

Пълните условия на услугата можете да видите тук.


Виж пълните условия