Защо да избереш А1 Кредитна карта
 • Без такси

  За теглене от банкомат в страната и чужбина, за издаване и обслужване

 • Кандидатсване онлайн

  Всичко става за минута. Попълни формата по-горе и кандидатствай онлайн.

 • Специални условия

  Като клиент на А1 можеш да се възползваш от преференциалните условия

Вече можеш да кандидатстваш за А1 Кредитна карта и онлайн

Никога не е било по-лесно да се възползваш от услугата А1 Кредитна карта. Всичко, което трябва да направиш е да отидеш на сайта на картата и да попълниш внимателно всички полета в онлайн формуляра ни. Трябва да удостовериш, че си клиент на А1 като посочиш номер на А1 услуга. Ако това е мобилна услуга - въведи номера си. Ако си наш абонат на интернет или телевизия, трябва да посочиш номера на съответните услуги. Можеш да го провериш на фактурите си или да изпратиш безплатен SMS на 1590 с текст TV за телевизия или NET за интернет услуга.


Доверие и прозрачност

Когато се регистрираш за заявка е необходимо да се съгласиш с получаването на обаждане с подробности за условията, както и да се запознаеш с Политиката за защита на личните данни. Ако има нещо неясно, не се колебай да се свържеш с Аксес Файнанс на имейл help@a1card.bg или по телефона на 0700 700 88А1 Credit card

Удобство за клиентите на А1

Не се тревожи за парите. А1 е тук, за да помогне. Това е кредитна карта MasterCard, специално разработена за клиентите на компанията.


Единственото условие, за да заявиш А1 Кредитната карта е да си абонат по договор за мобилни или фиксирани услуги от А1. Картата ще те зарадва с преференциални условия, сигурност и повече контрол над собствените ти финанси.


Твоят нов доверен партньор

Всичко, което трябва да направиш, за да се възползваш от A1 Кредитна карта със специални условия за клиенти на А1 е да посетиш наш магазин и да попълниш заявление. След това партньорите ни от Аксес Файнанс ще се свържат с теб, за да уточнят оставащите детайли по процеса на кандидатстване и одобрение. Всичко става бързо и лесно.


A1 Wallet

Управление на картата


 • Персонален онлайн профил
 • Следене на наличността
 • Информация за направените трансакции
 • Информация за текущото задължение
 • Справки за движението по кредитната карта


Управлявай своята А1 Кредитна карта тук

Често задавани въпроси

А1 Kредитна карта


Не намирате каквото търсите?