A1 SmartAD

Какво е А1 SmartAD

A1 SmartAD е безплатно приложение, което ще ти предлага рекламно съдържание, съобразено с твоите интереси и предпочитания, които си посочил регистрирайки се в него.


A1 SmartAD ще ти даде бонус от 3 000 MB мобилен интернет в нашата мрежа на максимална скорост всеки месец. Бонусът се активира до 24 ч. след регистрация. Важно е да знаеш, че ако деинсталираш A1 SmartAD, бонусът ще бъде деактивиран автоматично.


За всяко сваляне на приложението ние от А1 ще даряваме по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на бедни деца да останат при своите семейства и да ходят на училище.


A1 SmartAD


Свали приложението A1 SmartAD, попълни регистрационните данни, които се изискват и следвай инструкциите.


 • Свали приложението A1 SmartAD

 • Гледай реклами

 • Получи 3000 MB мобилен интернет на максимална скорост

Инсталирай A1 SmartAD в няколко лесни стъпки

 • стъпка 1

 • стъпка 2

 • стъпка 3

 • стъпка 4

 • стъпка 5

 • стъпка 6

 • стъпка 7

 • стъпка 8


А1 SmartAD – приложение със социална кауза

A1 SmartAD е безплатно приложение с добавена стойност, която ти позволява да се включиш в значима социална кауза. Същевременно получаваш допълнителни придобивки под формата на интернет трафик в замяна на това да гледаш ограничен брой рекламно съдържание. За всяко сваляне на приложението ние от А1 ще даряваме по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на бедни деца да останат при своите семейства и да ходят на училище.

Чрез приложението и каузата, с която то е обвързано, искаме да помогнем на възможно най-много деца в нужда, осигурявайки им не просто финансова подкрепа, а дългосрочна помощ в няколко основни направления: ранно детско развитие, здраве и образование. За целта до голяма степен ще разчитаме на твоето желание да се включиш, което ще помогне на нашите партньори от НАПГ, да подкрепят определен брой избрани семейства с материални придобивки, консултации и съвети. Можеш да научиш повече за работата на асоциацията ТУК.

Ползването на A1 SmartAD ще ти даде бонус от 3 000 MB мобилен интернет в нашата мрежа на максимална скорост всеки месец. За да можеш да се възползваш от предложените бонуси, трябва да гледаш определен брой рекламно съдържание на ден, като A1 SmartAD ще генерира не повече от една визия или клип на час, за да не ти се натрапва. Клиповете ще са с дължина до 8 секунди и ще се визуализират без звук.

Приложението включва реклами, оферти, промоции, а също и образователно, социално и забавно съдържание. Това съдържание не се таксува по никакъв начин, като при желание от твоя страна можеш във всеки момент да го пропуснеш, а устройството ще продължи да работи при пълния си капацитет.

Бъди част от една социално значима кауза и помогни на дете в нужда да остане при родителите си и да получи необходимите условия за развитие и образование.


А1 SmartAD

Въпроси и отговори


Не намирате каквото търсите?