Електронна винетка

Видео магазин

Обслужване от топ специалисти на А1, без да напускаш комфорта на дома си

 • Нашите специалисти са на линия

  Екипът на А1 е готов да ти съдейства с изготвянето на твоята поръчка. Започни видео връзка и ние ще те преведем през стъпките на поръчката онлайн. Ще получиш и професионална консултация при избор на ново устройство или тарифен план. Можеш да закупиш всичко, което се предлага онлайн на А1.bg.

 • Запазваме твоето лично пространство

  Видео връзката по никакъв начин няма да навлиза в личното ти пространство. Връзката е еднопосочна - ти ще виждаш нашите колеги, но те теб и твоят дом - не. Не е нужно дори да имаш включен микрофон. Можеш да зададеш въпросите си през нашия чат, а колегите ще ти отговарят в реално време.

 • Работно време - всеки делничен ден oт 09:00 до 20:00 часа, събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа

  Можеш да се възползваш от услугата, в интервала oт 09:00 до 20:00 часа във всеки делничен ден, както и събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа. Извън това работно време, не забравяй, че А1.bg е винаги "отворен" и можеш както да закупиш устройство или тарифен план, така и да намериш отговор на своите въпроси.


Купи бързо и удобно с видео обаждане


Връзката е еднопосочна - ти ще виждаш нашите колеги, но те теб и твоят дом – не


Express Instalation

Защо да използваш А1 видео магазин

В А1 оставаме верни на принципа си винаги да предлагаме иновативни решения на нашите клиенти и партньори. Приложението за видео връзка с магазин, е най-новото ни предложение за подобряване на клиентското преживяване. Вярваме, че има много причини това бързо да се превърне в любимото ти средство за връзка с А1.


 • Лесно е. Осъществяваш видео връзка с консултант само с един клик. Освен видео обаждането, можеш да контактуваш с нашите консултанти и през чат формата в приложението. Ако поискаш, може и да споделяш екрана си с тях, както и да виждаш техния.
 • Удобно е. Можеш да разчиташ на обслужване от някои от най-добрите специалисти на А1, без да напускаш комфорта на своя дом. Те ще ти обърнат персонално внимание и ще потърсят решение, което подхожда точно на твоите нужди.
 • Практично е. Можеш да се възползваш от всички предимства, които предлага онлайн магазина на А1. Като например услугата за експресна инсталация