Видео връзка с магазин

Обслужване от топ специалисти на А1, без да напускаш комфорта на дома си

 • Нашите специалисти са на линия

  Екипът на А1 е готов да ти съдейства с изготвянето на твоята поръчка. Ние ще те преведем през стъпките на поръчката онлайн и да ти дадем професионална консултация при избор на ново устройство или тарифен план. Във видео магазина можеш да закупиш всичко, което се предлага и онлайн на А1.bg.

 • Запазваме твоето лично пространство

  Видео връзката по никакъв начин няма да навлиза в личното ти пространство. Връзката е еднопосочна - ти ще виждаш нашите колеги, но те теб и твоят дом - не. Не е нужно дори да имаш включен микрофон. Можеш да зададеш въпросите си през нашия чат, а колегите ще ти отговарят в реално време.

 • Работно време от 10:00 до 17:00 ч.

  Можеш да се възползваш от услугите на нашия видео магазин в интервала от 10:00 до 17:00 часа във всеки работен ден. Извън това работно време, не забравяй, че А1.bg е винаги "отворен" и можеш както да закупиш устройство или тарифен план, така и да намериш отговор на своите въпроси.


Започни видео обаждане с нашите консултанти

ТУК

Express Instalation

Защо да използваш видео магазина на А1

В А1 оставаме верни на принципа си винаги да предлагаме иновативни решения на нашите клиенти и партньори. Видео магазинът е най-новото ни предложение за подобряване на клиентското преживяване. Вярваме, че има много причини той бързо да се превърне в едно от любимите ти места в мрежата.


 • Удобно е. Можеш да разчиташ на обслужване от някои от най-добрите специалисти на А1, без да напускаш комфорта на своя дом.
 • Лесно е. Можеш да се възползваш от всички предимства, които предлага пазаруването онлайн. Услугите за експресна инсталация, експерсна доставка, както и бонусът от музикални колонки CANYON са достъпни за клиентите на видео магазина, стига да отговарят на условията за получаването им.
 • Лично е. Това не просто видео реклама. Нашите специалисти ще ти обърнат персонално внимание и ще потърсят решение, което подхожда точно на твоите нужди.
 • Практично е. Освен видео обаждането, можеш да контактуваш с нашите консултанти и през чат формата на сайта. Ако поискаш, може и да споделяш екрана си с тях, както и да виждаш техния.

Попитай колегите ни за тези устройства:

Виж всички устройства тук


Не намирате каквото търсите?