Плати с Моят А1
#ОтговорниЗаедно

Вземи еднократен бонус 10 000 МВ при плащане на сметка през Моят А1

Плати сметка през мобилното приложение Моят А1 или уеб портала Моят А1 на A1.bg и вземи еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.
Виж пълните условия тук

А1 дарява по 1 лев за всяко плащане с Моят А1

За всяко онлайн плащане през мобилното приложение Моят А1 и през портала Моят А1 на А1.bg компанията дарява по 1 лев на специалната сметка на Министерството на здравеопазването.
Виж пълните условия тук

А1 ти препоръчва да останеш в дома си и да не поемаш излишни рискове. Плащането онлайн е лесен и удобен начин да платиш задълженията си. Виж как можеш да го направиш


Как да платя сметката си през приложението Моят А1

  1. icon 1
   На началния екран ще виждаш своите задължения и броя на неплатените фактури.
  1. Плащаш конкретна фактура или всички наведнъж. Изборът е твой.
   2 icon
  1. icon 3
   Разглеждаш детайлите на твоята фактура, информираш се за дата на плащанеи и за услугите включени в нея. Може да я изтеглиш в pdf или да я получиш на e-mail.
  1. Въведи данните на банковата си карта - имаш възможност да ги запазиш за бъдещи плащания.
   4 icon
  1. icon 5
   Готово. Твоята фактура е платена бързо и лесно. Имаш опция да избереш автоматични плащания, като за тях получаваш нотификация за всяко извършено плащане по мейл.

 

 

Свали Моят А1 от Google Play Store и App Store


Как да платя на А1.bg с регистрация

 1. icon 1
  Избери бутона "Моят А1" на А1.bg
 2. icon 2
  Въведи своето потребителско име и парола и влез.
 3. icon 3
  Избери секция “Сметки и фактури”.
 4. icon4
  Избери фактура към услуга.
 5. icon 5
  Посочи начин на плащане.
 6. icon6
  Въведи исканите данни и плати.
 7. icon 7
  Получаваш потвърждние за извършено успешно плащане.

Как да платя на А1.bg без регистрация

Стъпка 1

Натисни бутона „Плати онлайн“ в горния десен ъгъл и въведи данните на услугата си.

Стъпка 2

Ще се визуализират всички задължения за услугата. Провери и натисни бутона "Плати".

Стъпка 3

Въведи данните на банковата си карта и завърши плащането.

Други начини на плащане

 • Чрез А1 Wallet

  Чрез А1 Wallet можеш бързо и лесно да платиш сметката си без да напускаш дома си. С А1 Wallet получаваш собствена виртуална дебитна карта Mastercard, която можеш да използваш за плащане в Моят А1 и на А1.bg.

  Aко разполагаш само с пари в брой, може да помолиш твой близък да ти изпрати пари чрез приложението A1 Wallet, като избере мобилния ти номер.

  Щом парите са налични в сметката ти, избери един от следните начини за плащане:

  • Сигурно онлайн плащане с дигиталната ти карта в A1 Wallet - Можеш да заплатиш своята фактура с виртуалната си карта, чрез Моят А1 или на А1.bg. Когато стигнеш до стъпката за избор на начин на плащане е необходимо да избереш плащане с карта, след което да въведеш данните от дигиталната си карта. Тях можеш да откриеш като, в приложението A1 Wallet, в меню карти, таб Плащания, избереш опцията „Виж номера на картата“.
  • Превод по сметка на А1, чрез индивидуалния ти IBAN - За да направиш IBAN превод, е необходимо да последваш следните стъпки: в приложението, в таб Плащания, избери опцията Изпрати, след това натисни бутона „С банков превод“. Ще се отвори прозорец, в който да въведеш името на получателя (в случая А1 България ЕАД) и един от IBAN номерата на А1,
   BG94RZBB91551060362319
   BG22UBBS92001010346219

   После въведи сумата, която искаш да изпратиш, а на основание за плащане въведи номер потребител, номер фактура и телефонен номер. Имай предвид, че плащането ще се отрази в рамките на 1 до 3 работни дни.

  Повече информация за A1 Wallet може да намериш ТУК.

 • По банков път

  Този вид плащане е много лесен и удобен. Можеш да платиш вносна бележка в банков офис, чрез платежно нареждане, чрез интернет банкиране или с директен дебит. Научете повече за плащанията по банков път ТУК

 • ePay

  Плати задълженията си през най-голямата платформа за електронни плащания в България. Плащането през ePay.bg се прави през твоят личен акаунт в системата на ePay ТУК

 • Плащане през банкомат

  С тази услуга можеш да платиш сметките си и да внесеш депозит от всички банкомати в цялата страна, денонощно. Научете повече за плащанията през банкоматТУК

 • Cashterminal

  Автоматите за приемане на плащания Cashterminal са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като дори официалните празници не правят изключение. Намери най-удобния за теб ТУК

 • Плащане през EasyPay

  За платиш задълженията си към А1 чрез EasyPay, трябва да знаеш своя телефонен номер и уникалния 4-цифрен код, който можеш да намериш в последната получена фактура.