Истинска 5G ULTRA мрежа в България

5G честоти от 3,6 GHz, 5G оборудване oт европейски производител и 5G скосорст, надхвърляща 1000 Мbps

5G ULTRA – светът на технологиите се променя

Скорост

5G ULTRA може да постигне 10 пъти по-бърза скорост от настоящата 4G/LTE мрежа.

Капацитет

5G ULTRA поддържа до 1 000 000 устройства на квадратен километър.

Времезакъснение (латентност)

С 5G ULTRA са нужни само милисекунди за реакция на мрежата.


5G ULTRA предлага много бърза скорост, изключително малко времезакъснение (латентност) и капацитет да поддържа повече устройства на една локация по едно и също време.

За разлика от алтернативните решения на пазара като динамичното споделяне на спектъра (DSS), при което честотите на 4G и 5G са споделени, 5G ULTRA от А1 залага на скоростта и качеството на връзката.

За ефективно дистанционно обучение

5G ULTRA ще разгърне пълният потенциал на технологиите за обучение онлайн. Освен интерактивно обучение, тепърва ще очакваме добавена реалност и виртуално обучение

За забавление от ново поколение

5G ULTRA ще направи онлайн гейминга още по-реалистичен и въздействащ, а виртуалната реалност ще достигне истинския си потенциал.

За по-сигурно бъдеще

Благодарение на 5G ULTRA, медицински специалисти ще могат да преглеждат и провеждат операции на пациенти от други страни и континенти.

За технологии, които ти помагат

5G ULTRA ще намери широко разпространение в службите за пожарна безопасност и защита на населението, както и развитието на "умните градове" и автоматизираното индустриалното производство.

Стартирахме първи технологията на бъдещето с 5G скорости, достигащи над 1000 Mpbs и вече имаме покритие в над 75 града и курорта.

5G ULTRA от А1 е първата в страната, която предлага пълните възможности на петото поколение мобилни мрежи. Мрежата на А1 работи с 5G честоти в спектъра от 3,6GHz и 5G базови станции.


  • 5G ULTRA мрежата на А1 може да достига скорости от над 1 000 Мbps (1 Gbps). Тествай и се увери сам в предимствата ѝ

  • 5G ULTRA мрежата на А1 обхваща населението на открито над 75 града и курорта.

  • Ще инвестираме в мрежите от пето поколение над 780 млн. лева през следващите четири години


5G ULTRA е достъпна за потребителите, които имат абонамент за 5G мобилен план от А1 и разполагат със съвместими устройства. Вече сме интегрирали редица крайни устройства от различни производители.

Можете да видите пълния списък с устройствата, които работят в 5G ULTRA мрежата на А1 тук


5G - митове и истини

Макар да няма съмнение в безопасността на мрежите от пето поколение сред научната и медицинската общественост, в онлайн пространството продължават да битуват различни конспиративни теории.

Разгледай приложената брошура, за да се запознаеш с фактите и да се увериш, че нямаш поводи за притеснения.