Header_v2_netflix


Вземи Netflix и

гледай всичките си любими

предавания и филми

https://media.a1.bg/newsite2018/private/img/images/2024/Netflix/Icon_A1_Func_Like%201.svg
Избери абонаментен план като се спреш на най-подходящото предложение за теб 
https://media.a1.bg/newsite2018/private/img/images/2024/Netflix/Heart.svg

Намери любимо предаване сред огромното разнообразие от сериали, филми, анимации и др.  

https://media.a1.bg/newsite2018/private/img/images/2024/Netflix/Devices%20default.svg

Гледай на най-предпочитаното от теб устройство: смарт телевизор, смартфон, таблет или компютър  

Вземи Netflix като допълнителен пакет през Моят А1


Basic

1 устройство


Гледаш на: ТВ, компютър, смартфон и таблет

Резолюция
720p

Видео качество

HD

-

Standard

до 2 устройства

едновременно

Гледаш на: ТВ, компютър, смартфон и таблет

Резолюция
1080p

Видео качество

Full HD

-

Premium

до 4 устройства

едновременно

Гледаш на: ТВ, компютър, смартфон и таблет

Резолюция
4K+ HDR

Видео качество

4K/ Ultra HD

Подобрен звук

за филми и ТВ предавания

ВЗЕМИ NETFLIX, ВКЛЮЧЕН В ТАРИФЕН ПЛАН ОТ А1

netflix_n

Вземи Netflix към абонамент за ТВ 200+ или ТВ 200 MAX и го ползвай до 24 месеца в безплатна позиция Select*


netflix_n

Вземи Netflix към абонамент за Unlimited мобилен план и го ползвай до 24 месеца в безплатна позиция Select*


*Netflix пакет Basic може да бъде активиран в безплатна позиция Select, през Моят А1, с промо период спрямо тарифния план за мобилни гласови услуги (6,12 или 24 мес.) и ТВ услуги (12 или 24 мес.). Допълнителна информация за мобилните планове ТУК и фиксираните планове ТУК

Как да активираш Netflix пакет през Моят A1?

Влез в приложението Моят А1 и избери секция услуги Select

1
netflix-step1
netflix-step2
2

Активирай Netflix пакет Basic в безплатна промо позиция

Последвай линка, който ще получиш на SMS, за да завършиш регистрацията си в Netflix

Важно! Линкът е активен само 7 дни след получаването. След този срок е необходимо да се заяви нов такъв, ако не е направена регистрацията.

3
netflix-step3
netflix-step4
4

Създай своя Netflix профил и започни да гледаш  

 Ако имаш активен профил към Netflix, въведи имейла, с който вече си регистриран, за да се свържат двата профила в един

Често задавани въпроси


Подписах пакет, който включва Netflix. Как да създам нов акаунт за Netflix, който да свържа към пакета си от А1 или да свържа съществуващ акаунт за Netflix с пакета си от А1?

След като добавите пакет, който включва Netflix (можете да видите стъпките тук), ще бъдете пренасочени към Netflix, за да създадете нов акаунт, който да свържете, или свържете съществуващия акаунт.

Добавих Netflix към моята услуга от A1. Как да свържа съществуващ акаунт в Netflix или да създам нов акаунт в Netflix за да го обвържа към моя план от А1?

Влезте в акаунта си в Моят A1. Кликнете тук. Ще бъдете пренасочени към Netflix, за да създадете нов акаунт за свързване или за свързване на съществуващия акаунт.

Вече плащам за акаунт в Netflix. Мога ли да свържа съществуващия си акаунт в Netflix с моя пакет?

Да, можете лесно да свържете съществуващия си акаунт в Netflix - няма нужда да го анулирате! Последвайте линка за създаване на акаунт, въведете вашите съществуващи идентификационни данни за Netflix, за да свържете вашия съществуващ акаунт в Netflix към вашия пакет. След като приключите, повече няма да бъдете таксувани от вашия предишен начин на плащане. ЗАБЕЛЕЖКА: Ако преди това сте плащали чрез Apple и сте свързали акаунта си с пакет или добавка, трябва да анулирате абонамента си в Apple. Ако не го направите ще продължите да се таксувате от Apple.

Добавих Netflix към моя пакет услуги/преминах към тарифа, която включва Netflix. Моят съществуващ акаунт в Netflix ще се прехвърли ли автоматично към моя пакет?

Не, трябва да завършите процеса на активиране, за да свържете съществуващия акаунт в Netflix с Netflix пакетa от А1. Ако не го направите, Netflix няма да свърже акаунта в Netflix с вашия пакет. Ако имате съществуващ акаунт в Netflix и се регистрирате за пакет, който включва Netflix, ще продължите да бъдете таксувани отделно за вашия акаунт в Netflix, докато не приключите активацията.

Как да променя своя план за Netflix?

Можете да промените плана си за Netflix  по всяко време, в Моят А1. Ако преминете към по-висок план от този, включен във вашия пакет, новата цена ще бъде отразени във вашата сметка. Стъпките за промяна на плана може да проследите тук.

Какво ще се случи с моя акаунт в Netflix, ако деактивирам абонамента си през А1?

Ако прекратите Netflix услугата към А1, която е свързана към предходна от Netflix ще последва един от следните два сценария:

1. Ако преди сте имали запазена кредитна/дебитна карта към профила ви в Netflix, акаунтът ви в Netflix няма да бъде прекъснат автоматично ще започне плащане към Netflix през запазения метод на плащане;

2. Ако нямате запазен валиден метод на плащане в Netflix, вашият акаунт в Netflix ще остане на изчакване. За да продължите да използвате Netflix, посетете страницата на акаунта си в Netflix и добавете нов метод на плащане.

Как да прекратя абонамента си за Netflix?

Ако имате подписан договор за телевизия към А1 с пакет Netflix, няма възможно да прекратите абонамента си без да нарушите договора. Ако имате Netflix като допълнителен пакет , можете да прекратите по всяко време пакета през Моят А1. Изтриването на акаунта през платформата на Netflix не премахва абонамента към А1 за услугата.

Случайно свързах грешен акаунт в Netflix с моя пакет към А1. Какво трябва да направя?

Ако случайно свържете грешен акаунт към вашия пакет, моля, свържете се с помощния център на Netflix и предоставете имейл адреса за акаунта в Netflix, който е неправилно свързан

Имам акаунт в Netflix, но не мога да вляза, за да свържа акаунта си с моя пакет.

Ако знаете имейл адреса, който сте използвали при регистрацията си в Netflix, посетете netflix.com/LoginHelp, за да нулирате вашата парола. Ако не знаете имейл адреса, който сте използвали при регистрацията си в Netflix, или смятате, че сте го написали грешно, проверете дали сте влезли в Netflix на устройството, което сте използвали за регистрация. Ако е така, можете да актуализирате информацията за вашия акаунт през него. Ако имате нужда от допълнително съдействие, свържете се с помощния център на Netflix.

Свързах акаунт към моя пакет за Netflix от А1, но не мога да си спомня имейл адреса, с който да вляза на други устройства.

1. Проверете дали сте влезли на устройството, което сте използвали, за достъп до данните на вашия акаунт.

2. Ако не можете, последвайте следния линк.

Къде мога да гледам Netflix?

Netflix се предлага на много устройства с достъп до интернет, като декодери, смарт телевизори, компютри, игрални конзоли, смартфони и таблети. За пълен списък посетете devices.netflix.com.

Мога ли да гледам Netflix на повече от едно устройство?

Можете да гледате Netflix на толкова различни съвместими устройства, колкото искате.

Как да управлявам профила си в Netflix?

Можете да управлявате данните за акаунта си в Netflix на netflix.com/Account, включително:

● Задаване на родителски контрол

● Регулирайте настройките на субтитрите

● Актуализирайте информацията за вход в Netflix

● Промяна на езиковите настройки на Netflix

● Управление на профили в Netflix

● Управление на настройките за възпроизвеждане За поддръжка или повече информация относно функциите на Netflix посетете help.netflix.com.

Търся телевизионно предаване или филм в Netflix и не мога да го намеря. Любимото ми телевизионно предаване или филм беше в Netflix, но сега не мога да го намеря. Защо определено съдържание е достъпно в една държава, но не и в друга? Кога любимото ми телевизионно предаване или филм ще бъде наличен в Netflix?

Netflix работи с доставчици на съдържание, дистрибутори, продуценти и създатели, за да придобие лиценз за филми и телевизионни предавания. Ако Netflix няма достъпно съдържание, това може да се дължи на различни причини, като например правата за стрийминг да не са налични за закупуване или да e изключвно от друга компания. Въпреки че няма определен график за придобиване на ново съдържание, Netflix непрекъснато добавя нови заглавия.

Как мога да се свържа с поддръжката на клиенти на Netflix?

Посетете help.netflix.com за помощ и други опции за контакт.

Колко често мога да променям пакета (от по-висок към по-нисък и обратното), който ползвам към Netfilx?

Можете да променяте Netflix пакета по всяко едно време, без ограничение.

На какъв език е налично съдържанието на Netflix в България?

Netflix е достъпен на английски език за територията на България.