Експресна инсталация

... и вече всичко е готово

Инсталацията става по-бързо, отколкото предполагаш - в рамките на 24 часа

 • Валидна за нови фиксирани услуги, поръчани онлайн

  Няма значение дали си заявил нова интернет услуга, кабелна телевизия или двоен пакет с интернет и телевизия, техническият екип на А1 ще бъде на линия, за да извърши инсталацията експресно!

 • В удобно за теб време

  След като направиш своята поръчка в онлайн магазина и тя отговаря на изискванията ти, нашият екип ще се свърже с теб по телефона, за да уточни всички детайли на инсталацията. Ще се договорим за удобно и за двете страни време!

 • Единствена по рода си услуга

  А1 е единственият оператор, който предлага подобна услуга на българския пазар към момента. Скоростта и качеството на работата вървят ръка за ръка и нашият онлайн магазин се старае да предлага максимално удобство за клиентите

Express Instalation

Как можеш да се възползваш?

Изпълнението на заявката зависи от часа, в който си направил поръчката в онлайн магазина. По-долу можеш да се запознаеш с възможностите в различните ситуации:


 • За заявки подадени до 14:00 часа (понеделник-петък) ще получиш обаждане в същия ден, а колегите ни ще могат да извършат инсталация още на следващия ден
 • За заявки подадени след 14:00 часа (понеделник-четвъртък) ще получиш обаждане на следващ работен ден и възможност за инсталация на денят след позвъняването.
 • За заявки подадени след 14:00 часа (петък), събота, неделя или празнични дни ще получиш обаждане на първия работен ден и възможност за инсталация на следващия ден след позвъняването.

Често задавани въпроси


Не намирате каквото търсите?