My A1

A1 клуб ти е на късмет
Играй и печели


Благодарим ти, че си наш лоялен клиент. Колелото с награди те очаква. Влез в профила си в Моят А1 и играй за награда:

Моментни бонуси и нови предметни награди - ваучер за 100 лв. за гориво от бензиностанции Петрол и безжични слушалки TTEC Mode.

Участвай и виж какво печелиш!

Виж общите условия на кампанията тук
 • За да участваш в кампанията трябва да имаш регистрация в Моят А1 с ползвателски или титулярен профил. Ако нямаш регистрация, виж как можеш бързо и лесно да си направиш като последваш. линка;

 • В кампанията имат право на участие само ползватели или титуляри на А1 услуги, които са активирани преди 01.09.2023 г. и активни към датата на теглене и предоставяне на наградите

 • Всеки участник има право на едно участие на ден в кампанията.

Как да участвам


  1. Стъпка 1: Влез с регистрация в Моят А1

   1 icon
  1. icon 2

   Стъпка 2: Завърти колелото с моментни бонуси и възможност за участие за теглене на предметни награди

  1. Стъпка 2.1: Ако спечелиш моментен бонус, можеш да го подариш на свой приятел

   2.1 icon
  1. icon 2.2

   Стъпка 2.2: Ако спечелиш участие в томбола за теглене на предметни награди, избери номер на A1 услуга от своя профил.

  1. Стъпка 3: Регистрирай се за тегленето на предметни награди, като въведеш пълна и точна информация в регистрационната форма.

   3 icon

Награди

Моментни бонуси

Влез в Моят А1 и завърти колелото с моментни бонуси и възможност за участие в теглене на предметни награди.

Предметна награда ваучер за 100 лв.

Участвай в теглене на предметни награди: Ваучер на стойност 100 лв. за гориво от бензиностанции Петрол (100 бр.)

Предметна награда слушалки

Участвай в теглене на предметни награди: Слушалки TTEC Modeи (100 бр.)

Често задавани въпроси

  • Къде мога да участвам в кампанията?

   Свали от Android market или App store и се регистрирай в мобилното приложение Mоят A1 или в уеб портала Mоят A1 на www.a1.bg. След като влезеш в своя профил, ще видиш страница, през която можеш да се включиш в кампанията. Не забравяй да добавиш своите А1 услуги в профила си, за да имаш възможност да участваш и за предметните награди.

   Ако вече имаш регистрация и ползваш мобилното приложение, трябва само да се увериш, че си с последната актуална версия (в Google Play Store/ App Store) и да влезеш в профила си.

  • Кой може да участва в Кампанията?

   Право да участват имат:

   • физически и юридически лица, които не се обслужват от Акаунт мениджър, и които имат регистрация в Моят А1 с титулярен или ползвателски профил;
   • ползват електронна съобщителна услуга от А1 (без значение дали са титуляри), която е активирана преди началната дата на Кампанията – 01.09.2023 г. и е активна към датата на теглене и предоставяне на Награда.
  • Защо не ми се появява страница с възможност да участвам в Кампанията, когато съм в Моят А1?

   Има няколко причини, поради които не виждаш промо страницата на Кампанията: 1) Не си обновил мобилното си приложение с последната актуална версия. 2) Да не си влязъл като регистриран потребител в Моят А1 (с потребителско име и парола); 3) Когато си влязъл в приложението и при визуализиране на страницата за кампанията си избрал една от следните опции: „Пропусни сега“, Пропусни днес, „Не искам да участвам никога „При избор да отложиш участието си в играта за по-късно, можеш да се включиш в нея при ново влизане в Моят А1 в същия или в следващ ден. Ако избереш опцията да не участваш никога в играта, няма да виждаш повече промо страницата за Кампанията. Препоръчваме ти да обмислиш преди да избереш тази опция 4) Ако си бизнес абонат обслужван от Акаунт мениджър или ползваш на предплатен мобилен интернет.

  • Мога ли да участвам само за моментни дневни награди/ само за предметна награда?

   Попадането на някой от двата вида сектори е на случаен принцип. На който и от двата сектора да попаднеш не е задължително да се възползваш от него, можеш да го откажеш като натиснеш бутон „Откажи“.

  • Мога ли да участвам в Кампанията, без да имам регистрация в Моят А1?

   В кампанията имат право да участват само дееспособни физически лица, които имат регистрация в Моят А1 с титулярен или ползвателски профил.

  • На кого мога да подаря спечелен бонус пакет?

   Ако ти се падне сектор предоставящ бонус пакет, той може да бъде подарен на мобилен А1 номер на абонаментен план за гласова услуга.

  • Колко пъти мога да играя за бонус пакети по време на Кампанията?

   Един Участник може да участва, спечели, активира бонус пакет или да се запише за участие в теглене на предметни награди (спрямо сектора, на който попадне) по един път на ден (от 00:00ч. до 23:59 часа ). При попадане на сектор за участие в теглене на предметни награди и избор на една услуга от падащото меню, отговаряща на условията, то тя може да участва само веднъж на ден за предметните награди, без значение в колко профила е въведена.

  • С каква валидност са бонус пакетите?

   Всеки един от бонус пакетите е валиден за 24 часа след активацията.

  • Как ще разбера, че бонус пакетът който съм спечелил/а е активиран?

   Активацията ще бъде факт до 24 часа, а номерът на който е активиран бонусът ще получи SMS нотификация с условия на ползване.

  • Как се изчерпват МВ от бонус пакетите, ако тарифният план има/няма включен обем МВ?

   Ако включеното в бонус пакета потребление не бъде използвано в рамките на срока на валидност, неизразходваната част не се прехвърля за следващ период. Ако тарифният ти план включва определен обем мобилен интернет, включеното в бонус пакета потребление се изразходва с приоритет. Ако тарифният план не включва определен обем мобилен интернет и бонус пакетът с включени МВ на максимална скорост бъде изразходван преди изтичане на срока му на ползване, скоростта на връзката се намалява до 64 Kbps., до изтичане срока на ползване от 24 часа, след което се прилагат условията на тарифния план.

  • Как се изчерпват националните минути и SMS-те към мобилната врежа на А1 от бонус пакетите, ако тарифният план има/няма включен такъв обем?

   Ако тарифният ти план не включва определен обем национални минути/SMS-и към мобилната мрежа на А1, и обемът от бонус пакета бъде изразходван преди изтичане на срока му на ползване от 24ч., след изчерпването им се прилагат условията на тарифния план.

  • Мога ли да ползвам бонус пакет с МВ, SMS или национални минути за роуминг в ЕС?

   Бонус пакетите с национални минути са валидни за ползване в България и за роуминг в ЕС, спрямо Условия за роуминг в ЕС.

   Бонус пакетите с МВ и SMS са валидни за ползване само в България и не могат да се използват в роуминг.

  • Как мога да се запиша за участие в тегленето на предметни награди?

   Ако ти се падне участие за теглене на предметна седмична награда, избери А1 услуга от падащото меню, активирана преди 01.09.2023 г. и след избор на бутона „Напред“ ще стигнеш до регистрационна форма, за да заявиш участието си в тегленето, като попълниш пълна и точна информация в предвидените за това полета. Ако не желаеш да участваш, можеш да откажеш чрез бутон „Откажи“.

  • След като веднъж попълня регистрационната форма, с която да участвам за предметните награди, нужно ли е при всяко попадане на сектор за участие в теглене на предметни награди да въвеждам отново уинформация в регистрационната форма?

   Ако веднъж вече си попълнил регистрационната форма с необходимите данни, не е нужно да попълваш регистрационна форма всеки път когато участваш. Ако прецениш, че искаш да напарваш редакция последвай линка “Редактирай“.

  • Мога ли да се регистрирам за предметните награди с повече от една услуга на мое име?

   Всеки ден, в който попаднеш на сектор с участие в томбола за предметни награди, можеш да участваш с една от твоите услуги, които си въвел в профила си в Моят А1, които отговарят на условията на кампанията. Трябва само да избереш желаната услуга от падащото меню и да попълниш регистрационната форма.

  • Ако спечеля предметна награда, по какъв начин ще бъда уведомен?

   Ще те уведомим, че си спечелил предметна награда чрез SMS нотификация, която ще изпратим на телефонния номер посочен от теб в регистрационната форма за участие в Кампанията.

   Ако си спечелил слушалки, ще изпратим наградата по куриер на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, адрес за доставка.

   Ако си спечелил Ваучер от Петрол, ще изпратим наградата на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, имейл адрес за контакт.

   За да не загубиш възможността си за спечелване на предметни награди, трябва да си попълнил регистрационната форма с коректни и пълни данни.

  • В какъв срок ще се свържете с мен и как ще получа предметна награда, ако спечеля такава?

   В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на Участник, който печели предметна награда същият ще бъде информиран от Организатора за спечелената награда чрез SMS нотификация, която ще бъде изпратена на телефонния номер, посочен в регистрационната форма за участие в Кампанията. След това Организаторът ще изпрати предметната награда по куриер (за слушалки) или по имейл (Ваучер от Петрол), на посочения в регистрационната форма адрес за доставка/имейл за контакт.

   Ако Участник не е попълнил коректни, пълни и точни данни в регистрационната форма за участие, същият губи право да участва в тегленето на предметни награди.

  • Ако Участник не е попълнил коректни, пълни и точни данни в регистрационната форма за участие, същият губи право да участва в тегленето на предметни награди.

   След като получиш SMS нотификация, че си изтеглен в томболата и печелиш предметна награда, на посочения в регистрационната форма телефон за контакт, очаквай да я получиш по куриер в следващите дни. Срокът за доставка зависи от куриерската фирма.

   Преди получаване на Наградата следва да се идентифицираш с представяне на лична карта.

  • Какви данни трябва да предоставя, за да участвам за предметна награда и за да я получа, ако съм спечелил?

   След като получиш SMS нотификация, че си изтеглен в томболата и печелиш предметна награда:

   • Ако си спечелил слушалки, ще изпратим наградата по куриер на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, адрес за доставка. Преди получаване на Наградата следва да се идентифицираш с представяне на лична карта. Срокът за доставка зависи от куриерската фирма.
   • Ако си спечелил ваучер от Петрол, ще изпратим наградата на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, имейл адрес за контакт. Не е нужна допълнителна легитимация.