My A1

A1 клуб ти е на късмет
Играй и печели


Благодарим ти, че си наш лоялен клиент. Колелото с награди те очаква.

Влез в профила си в Моят A1 и играй за моментни бонуси и нови предметни награди - Смарт гривна Xiaomi Smart Band 8 Active и Електрически скутер Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen).

Участвай и провери късмета си всеки ден!

Виж общите условия на кампанията тук
 • Ново! В профила си в секция A1 Клуб ще откриеш специалния банер на кампанията, през който вече можеш да участваш и да провериш своя късмет в колелото с награди.

 • За да участваш в кампанията трябва да имаш регистрация в Моят А1 с ползвателски или титулярен профил. Ако нямаш регистрация, виж как можеш бързо и лесно да си направиш като последваш линка;

 • В кампанията имат право на участие само ползватели или титуляри на А1 услуги, които са активирани преди 01.06.2024 г. и активни към датата на теглене и предоставяне на наградите;

 • Всеки участник има право на едно участие на ден в кампанията.

Как да участвам


  1. Стъпка 1: Влез с регистрация в Моят А1

   1 icon
  1. icon 2

   Стъпка 2: Влез в секция А1 Клуб и натисни на банера за участие в кампанията

  1. Стъпка 3:Завърти колелото с моментни бонуси и възможност за участие за теглене на предметни награди.

   3 icon
  1. icon 3.1

   Стъпка 3.1: Ако спечелиш моментен бонус, можеш да го подариш на свой приятел.

  1. Стъпка 3.2:Ако спечелиш участие в томбола за теглене на предметни награди, избери номер на A1 услуга от своя профил и след това попълни регистрационна форма за участие.

   3.2 icon

Награди

Моментни бонуси

Влез в Моят А1 и завърти колелото с моментни бонуси и възможност за участие в теглене на предметни награди.

Електрически скутер

Участвай в теглене на предметни награди: Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) (8 бр.)

Смарт гривна

Участвай в теглене на предметни награди: Xiaomi Smart Band 8 Active (100 бр.)

Често задавани въпроси

  • Къде мога да участвам в кампанията?

   Свали от Android market или App store и се регистрирай в мобилното приложение Mоят A1 или в уеб портала Mоят A1 на www.a1.bg.

   След като влезеш в своя профил в Моят А1 ще откриеш банер за кампанията в секция A1 Клуб, през който вече ще можеш да участваш в кампанията и да провериш късмета си на нашето колело с награди. Не забравяй да добавиш своите А1 услуги в профила си, за да имаш възможност да участваш и за предметните награди. Не забравяй да добавиш своите А1 услуги в профила си, за да имаш възможност да участваш и за предметните награди.

   Ако вече имаш регистрация и ползваш мобилното приложение, трябва само да се увериш, че си с последната актуална версия (в Google Play Store/ App Store) и да влезеш в профила си.

  • Кой може да участва в Кампанията?

   Право да участват имат:

   • физически и юридически лица, които не се обслужват от Акаунт мениджър, и които имат регистрация в Моят А1 с титулярен или ползвателски профил;
   • ползват електронна съобщителна услуга от А1 (без значение дали са титуляри), която е активирана преди началната дата на Кампанията – 01.06.2024 г. и е активна към датата на теглене и предоставяне на Награда.
  • Къде мога да видя списъка с участници спечелили предметна награда?

   Списъкът с имената на участниците, които са спечелили предметна награда, е наличен в края на страницата, под секция “Често задавани въпроси”.

   Списъкът се актуализира периодично.

  • Защо не виждам банера с възможност да участвам в Кампанията, когато съм в Моят А1?

   Има няколко причини, поради които не виждаш банера за участие в Кампанията:
   1) Не си обновил мобилното си приложение с последната актуална версия.
   2) Да не си влязъл като регистриран потребител в Моят А1 (с потребителско име и парола);
   3) Ако си бизнес абонат обслужван от Акаунт мениджър или ползваш на предплатен мобилен интернет.

  • Как мога да се запиша за участие в тегленето на предметни награди?

   Ако ти се падне участие за теглене на предметна седмична награда, избери А1 услуга от падащото меню, активирана преди 01.06.2024 г. и след избор на бутона „Напред“ ще стигнеш до регистрационна форма, за да заявиш участието си в тегленето, като попълниш пълна и точна информация в предвидените за това полета. Ако не желаеш да участваш, можеш да откажеш чрез бутон „Откажи“.

  • Ако спечеля предметна награда, по какъв начин ще бъда уведомен?

   Ще те уведомим, че си спечелил предметна награда чрез SMS нотификация, която ще изпратим на телефонния номер посочен от теб в регистрационната форма за участие в Кампанията. След това ще изпратим наградата по куриер на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, адрес за доставка. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница за куриерската услуга, попълване и подписване на Протокол и декларация за предоставена награда. За да не загубиш възможността си за спечелване на предметни награди, трябва да си попълнил регистрационната форма с коректни и пълни данни.

  • В какъв срок ще се свържете с мен и как ще получа предметна награда, ако спечеля такава?

   В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на Участник, който печели предметна награда същият ще бъде информиран от Организатора за спечелената награда чрез SMS нотификация, която ще бъде изпратена на телефонния номер, посочен в регистрационната форма за участие в Кампанията.

   След това Организаторът ще изпрати предметната награда по куриер на посочения в регистрационната форма адрес за доставка.

   Ако Участник не е попълнил коректни, пълни и точни данни в регистрационната форма за участие, същият губи право да участва в тегленето на предметни награди.

  • Какви данни трябва да предоставя, за да участвам за предметна награда и за да я получа, ако съм спечелил?

   След като получиш SMS нотификация, че си изтеглен в томболата и печелиш предметна награда:

   • Ще изпратим наградата по куриер на посочения от теб, в регистрационната форма за участие, адрес за доставка. Преди получаване на Наградата следва да се идентифицираш с представяне на лична карта. Срокът за доставка зависи от куриерската фирма.
   • Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница за куриерската услуга, попълване и подписване на Протокол и декларация за предоставена награда.