My A1

Управлявай свободно услугите си
през Моят А1

 • ПЛАЩАШ СМЕТКАТА СИ
 • ДОБАВЯШ МВ
 • УПРАВЛЯВАШ УСЛУГИТЕ СИ

Плати сметка през Моят А1 и вземи 2000 МВ бонус


Регистрирай се и плати сметка през мобилното приложение или уеб портала Моят А1 и вземи бонус от 2 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Бонусът се предоставя при всяко плащане, извършено в периода на кампанията.


Виж пълните условия ТУК.

С мобилното приложение Моят А1 управляваш лесно и сигурно своите услуги онлайн


Моят А1 е твоят незаменим помощник, с който управляваш услугите си дигитално. Следиш текущото си потребление. Проверяваш и заплащаш месечните си сметки. Добавяш допълнителни пакети. Получаваш специални оферти


Мобилното приложение е с изцяло нов дизайн, по-лесно и интуитивно за ползване, с повече информация, възможности и функции. С Моят А1 имаш повече време за важните за теб неща

Добавяш МВ

Добавяш МВ

Виж повече

Управляваш услугите си

Регистрираш се лесно в пет бързи стъпки

С Моят А1 управляваш твоите мобилни и фиксирани услуги удобно, бързо и сигурно, директно през мобилното си устройство, докато си в движение.

  1. icon 1
   Все още нямаш профил в Моят А1? Можеш да го направиш лесно само в няколко стъпки.
  1. Въвеждаш e-mail адрес и парола, с които желаеш да се регистрираш.
   2 icon
  1. icon 3
   Въвеждаш своето ЕГН или ЕИК, за да регистрираш всичките си услуги в профила.
  1. За да е сигурна и защитена твоята регистрация, е необходим код за сигурност. Въведи своя или генерирай веднага онлайн.
   4 icon
  1. icon 5
   Регистрацията на профила ти е почти готова, необходимо е само да я потвърдиш през активационния линк, който е изпратен на e-mail адреса от регистрацията.
  1. Поздравления! Ти се регистрира успешно в Моят А1. Сега бързо и лесно можеш да управляваш всичките си услуги дигитално и да имаш повече време за важните неща.
   6 icon

Често задавани въпроси

Моят А1