My A1

Моят А1 ти е на късмет

Играй и печели всеки ден!


С Моят А1 винаги печелиш време и управляваш удобно и лесно своите услуги. Сега печелиш и награди! Влез в Моят А1 и завърти колелото с моментни бонуси.

Играй всеки ден за нов бонус!

Участвай и се регистрирай за една дневна награда - 5G смартфон Samsung Galaxy A33 с теглене всяка седмица и голямата награда - чисто нов автомобил BMW X4, която ще бъде изтеглена на 10.10.2022 г.

С Моят А1 винаги печелиш повече!

Виж общите условия на кампанията тук
 • За да участваш в кампанията трябва да имаш регистрация в Моят А1 с ползвателски или титулярен профил. Ако нямаш регистрация, виж как можеш бързо и лесно да си направиш като последваш линка;

 • В кампанията имат право на участие само ползватели или титуляри на А1 услуги, които са активирани преди 01.07.2022 г. и активни към датата на теглене и предоставяне на наградите

 • Всеки участник има право на едно участие на ден в кампанията.

Wheel of Fortune

Мобилното приложение Моят А1 е твоят помощник, с който управляваш удобно и сигурно услугите си онлайн

С мобилното приложение Моят А1 имаш възможност сам и в удобно за теб време да управляваш дигитално услугите, които ползваш от А1.

 • Следиш текущото си потребление.

 • Проверяваш и заплащаш месечните си сметки.

 • Добавяш допълнителни пакети.


Сега имаш още повече възможности – ако си клиент на новите ни мобилни планове можеш да избираш сам услугите, които да бъдат включени в плана ти, според своите интереси и предпочитания.

Избираш между разнообразни услуги: телевизионно спортно съдържаниe, музика, филми, дигитален портфейл, както и различни трафик пакети, за да ползваш любимите си приложения без да изразходваш МВ от тарифния си план. Избираш, активираш, сменяш и управляваш сам бързо и лесно през Моят А1:

Това са услуги, които са достъпни за твоя план. Могат да бъдат безплатни за определен период, и платени. Ако желаеш – можеш да използваш всичките или да активираш само тези, които най-много ти допадат

Всеки мобилен план съдържа в себе си от една до четири свободни позиции, които можеш да запълниш с избрани от теб услуги SELECT. Ти сам избираш коя услуга да активираш, като можеш да я смениш с друга от списъка веднъж на 30 дни. Броят на свободните позиции е различен спрямо тарифния ти план.

Допълнителни мегабайти, които използваш за любимите си приложения, без да черпиш от включения в тарифния ти план мобилен интернет. Всеки трафик пакет ти предоставя 10 000 МВ на максимална скорост, които важат за включените в него услуги. За да ползваш пакета с МВ трябва само да го активираш през регистрацията си в мобилното приложение Моят А1.

Chat

Social & News

Video & TV

Music


Ако си клиент с абонамент за нов мобилен план получаваш също 2 лв. отстъпка от месечната си сметка и 1000 МВ бонус при плащане на месечната си сметка през Моят А1.

Как да активирам услуги към моя план

  1. icon 1
   Влез в приложението Моят А1 и избери бутон Дигитални услуги
  1. Можеш да активираш желаната услуга чрез избор на свободна позиция, на която искаш да я добавиш или чрез избор на услугата от списъка
   2 icon
  1. icon 3
   Запознай се с условията на услугата и избери бутон Активирай
  1. Потвърди избраното действие
   4 icon
  1. icon 5
   Заявката ти е приета и ще бъде изпълнена до 1ч.
  1. Готово! Желаната услуга е заела свободната позиция и можеш да се насладиш на музикалното, телевизионно или информационно съдържание, което си избрал
   6 icon

Добавяш МВ

Добавяш МВ

Виж повече

Управляваш услугите си

Регистрираш се лесно в пет бързи стъпки

С Моят А1 управляваш твоите мобилни и фиксирани услуги удобно, бързо и сигурно, директно през мобилното си устройство, докато си в движение.

  1. icon 1
   Все още нямаш профил в Моят А1? Можеш да го направиш лесно само в няколко стъпки.
  1. Въвеждаш e-mail адрес и парола, с които желаеш да се регистрираш.
   2 icon
  1. icon 3
   Въвеждаш своето ЕГН или ЕИК, за да регистрираш всичките си услуги в профила.
  1. За да е сигурна и защитена твоята регистрация, е необходим код за сигурност. Въведи своя или генерирай веднага онлайн.
   4 icon
  1. icon 5
   Регистрацията на профила ти е почти готова, необходимо е само да я потвърдиш през активационния линк, който е изпратен на e-mail адреса от регистрацията.
  1. Поздравления! Ти се регистрира успешно в Моят А1. Сега бързо и лесно можеш да управляваш всичките си услуги дигитално и да имаш повече време за важните неща.
   6 icon

Често задавани въпроси

Моят А1