Alcatel Pixi 4 4''
Pixi 4 4''

Alcatel Pixi 4 4''

 • Без тарифен план
 • 4.0-инчов дисплей
 • 1.3 GHz четириядрен
 • 3 MP основна камера + 1,3 MP селфи камера
 • 512 MB RAM, 4 GB вградена памет

Да си минималист е модерно и Alcatel Pixi 4 (4) го знае

Alcatel Pixi 4 (4) в 3 думи: лек, компактен и изчистен

В английската митология pixie е летяща фея, по-малка от човешка длан и толкова лека, че не можеш да усетиш, когато кацне на теб. Не е изключено това да е вдъхновило и Alcatel при създаването на Pixi 4 (4), защото и неговото тегло е едва забележимите под 150 грама, а размерите му са 121,3 x 64,4 x 9,7 мм. Дизайнът му като цяло е много изчистен. Отстрани има само 2 бутона – за включване и за промяна на звука.

Запознай се с минималистичния дисплей на Alcatel Pixi 4 (4)


4-инчовият дисплей на Alcatel Pixi 4 (4) безспорно е един от най-малките на пазара. Въпреки това ще ти бъде напълно достатъчен, за да се забавляваш. Резолюцията му е 480 х 800 пиксела, което ще ти позволи да видиш всеки детайл. Любимите ти цветове също ще са там. Няма как да е иначе, когато устройството може да ти покаже над 16 милиона различни цвята.

4-ядрен процесор и Android 6.0 Marshmallow


Alcatel Pixi 4 (4) може да е компактен, но разполага със стабилен процесор, който би могъл да се справи със сериозни натоварвания. Не подценявай 4-ядрения Cortex-A7 – той ще издържи на работа с множество приложения едновременно. Операционната система на устройството също работи гладко и без проблем – както би могло да се очаква от Android 6.0 Marshmallow.

Батерията на Alcatel Pixi 4 (4) е много издръжлива


Капацитета на батерията на Alcatel Pixi 4 (4) е стабилните 1500mAh (милиампер часа). Казано на по-разбираем език, това означава, че ще имаш възможност да прекараш 10 часа в разговори на 2G или повече от 7 часа при връзка 3G. Оставен на “standby”, Pixi 4 (4) може да работи в продължение на внушителните 520 часа. Наистина добри резултати за смартфон от този ценови клас.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
4.50 лв.
15.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
4.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:AlcatelМодел:Pixi 4 4''
Размер:121.3 x 64.4 x 9.7Тегло:110 г
Батерия:1500 mAh
Деактивиране на Wi-Fi:
настройки > wifi > off
Активиране на Мобилни Данни:
Настройки > мобилни данни > включено
.
- ако апаратът е двусимов: настройки > управление СИМ > мрежа за данни > избира се картата на M-Tел
- в роуминг: настройки > още мрежи > Мобилни мрежи > Данни в роуминг > включено
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.