Huawei P9 lite mini
P9 lite mini

Huawei P9 lite mini

Цена в брой:1,00 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5,0'' HD IPS дисплей
 • 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 13МP основна камера + 5MP селфи камера
 • 16GB вградена памер, 2GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Huawei P9 lite mini – компактен, лек и на lite цена

Името на този смартфон казва всичко


След като нещо е и lite и mini едновременно, вече със сигурност знаеш какво можеш да очакваш от дизайна му. И наистина Huawei P9 lite mini си е дошъл с името - тежи скромните 150 грама, а дебелината му е едва 8 милиметра. Външният вид е много характерен за цялата серия “P” на Huawei. Тънкият профил не бива да те заблуждава, защото пред теб стои здраво метално тяло от алуминиево-магнезиева сплав, която е достатъчно здрава, за да се използва и в авиацията. Изискан, изчистен, компактен и – не на последно място по-важност – на доста lite цена. Това Huawei P9 lite mini.

Влез в „Beauty Mode” с камерата на Huawei P9 lite mini


Не се шегуваме – така се казва специалният режим за снимане на селфита. Това е устройство, което видимо е направено за забавления и много, много снимки. Освен 8-мегапикселовата селфи камера, ще разполагаш и с 13 мегапикселова основна камера. С нейния ултра бърз автофокус (за 0,3 секунди, ако трябва да говорим в цифри) можеш да си сигурен, че няма да изпуснеш точния момент за направата на перфектната снимка. Няма проблем и ако е тъмно – все пак ще имаш светодиодна светкавица. А ако си наистина в настроение за експерименти, то функциите за снимане на забавен каданс ще се превърнат в новите ти любимци.

Lite, mini... но със солиден процесор


Huawei P9 lite mini може да е лек, може да е мини, но в никакъв случай не е слаб. Четири-ядрен Snapdragon процесор със 64-битова архитектура означава, че ще работиш без проблем със всичките си любими приложения. Въобще – Huawei P9 lite mini е доста „смарт“, смартфон. Ще се разбираш с него и без думи. Буквално – трябва ти само пръстов отпечатък, за да го отключиш. Освен това може да помни доста добре – 2 GB RAM памет, плюс 16 GB вградена памет. Разбира се, когато ти потрябва повече, лесно може да я разшириш до 128 GB с помощта на карта памет.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
1 лв.
29.99
1.99 лв.
25.99
4.50 лв.
21.99
6.50 лв.
16.99
8.50 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
6.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9 lite mini
Размер:143.5 x 71 x 8.05 mm Тегло:150 г
Батерия:3 020 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.