LG K4 2017
K4 2017

LG K4 2017

Цена в брой:1,00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" TFT-LCD дисплей
 • 1.1 GHz четириядрен процесор
 • 5МP основна камера + 5MP селфи камера
 • 8GB вградена памет, 1GB RAM

LG K4 (2017) – твоят личен селфи-фотограф на изгодна цена

Наслади се на любимите си игри и филми с LG K4 (2017)


Голям 5-инчов дисплей, работещ с TFT-LCD технология е сериозна заявка за високо качество. Благодарение на него може да се насладиш максимално на любимите си игри, филми и снимки. Цветовете са истински наситени и ярки, контрастът е добър, вижда се отлично и под ъгъл, а стабилният процесор гарантира, че всяко видео ще върви без засечки. Корпусът на устройството е тънък, за да имаш по-удобен захват. Не може да не споменем, че всичко идва с особено елегантен външен вид на LG K4 (2017) .

Снимки, снимки и още снимки – с LG К4 (2017)


С LG K4 (2017) ще имаш един професионален фотограф винаги на разположение. Устройството е оборудвано с две 5-мегапикселови камери. Любителите на селфитата ще се радват особено на много на предната камера. Не е нужно дори да я докосваш, за да направиш снимка. Всичко, което трябва да направиш е да затвориш юмрука си и LG K4 ще възприеме това като сигнал да направи снимка. Не се свени да увековечиш преживяванията си по артистичен и ефектен начин. Не забравяй, че можеш да заснемаш и видеоклипове с 720p качество.

LG K4 (2017) е и бюджетен и достатъчно мощен


LG К4 (2017) не е създаден, за да бъде блести със свръхвисоки параметри, а за да осигури максимално добро съотношение между цена и качество. 4-ядреният му процесор с 1 GB RAM памет се справя отлично с тази задача. Устройството разполага с 8 GB памет, която може да бъде увеличена до 32 GB с помощта на micro SD карта. Но нещото, което наистина надскача представянето на този ценови клас е батерията на устройството. LG K4 (2017) има батерия с капацитет 2 500 mAh, която спокойно може да изкара цял ден, дори и при активна употреба.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
4.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
5.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
5.99 лв.
27.99
6.99 лв.
25.99
7.50 лв.
20.99
8.50 лв.
15.99
9.50 лв.
11.99
9.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
8.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:K4 2017
Размер:144.7 x 72.6 x 7.9Тегло:136 г
Батерия:2 500 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други LG устройства