LG K4 2017
K4 2017

LG K4 2017

 • Без тарифен план
 • 5.0" TFT-LCD дисплей
 • 1.1 GHz четириядрен процесор
 • 5МP основна камера + 5MP селфи камера
 • 8GB вградена памет, 1GB RAM

LG K4 (2017) – твоят личен селфи-фотограф на изгодна цена

Наслади се на любимите си игри и филми с LG K4 (2017)


Голям 5-инчов дисплей, работещ с TFT-LCD технология е сериозна заявка за високо качество. Благодарение на него може да се насладиш максимално на любимите си игри, филми и снимки. Цветовете са истински наситени и ярки, контрастът е добър, вижда се отлично и под ъгъл, а стабилният процесор гарантира, че всяко видео ще върви без засечки. Корпусът на устройството е тънък, за да имаш по-удобен захват. Не може да не споменем, че всичко идва с особено елегантен външен вид на LG K4 (2017) .

Снимки, снимки и още снимки – с LG К4 (2017)


С LG K4 (2017) ще имаш един професионален фотограф винаги на разположение. Устройството е оборудвано с две 5-мегапикселови камери. Любителите на селфитата ще се радват особено на много на предната камера. Не е нужно дори да я докосваш, за да направиш снимка. Всичко, което трябва да направиш е да затвориш юмрука си и LG K4 ще възприеме това като сигнал да направи снимка. Не се свени да увековечиш преживяванията си по артистичен и ефектен начин. Не забравяй, че можеш да заснемаш и видеоклипове с 720p качество.

LG K4 (2017) е и бюджетен и достатъчно мощен


LG К4 (2017) не е създаден, за да бъде блести със свръхвисоки параметри, а за да осигури максимално добро съотношение между цена и качество. 4-ядреният му процесор с 1 GB RAM памет се справя отлично с тази задача. Устройството разполага с 8 GB памет, която може да бъде увеличена до 32 GB с помощта на micro SD карта. Но нещото, което наистина надскача представянето на този ценови клас е батерията на устройството. LG K4 (2017) има батерия с капацитет 2 500 mAh, която спокойно може да изкара цял ден, дори и при активна употреба.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
1 лв.
24.99
1.50 лв.
20.99
4.99 лв.
15.99
6.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
4.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:K4 2017
Размер:144.7 x 72.6 x 7.9Тегло:136 г
Батерия:2 500 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.