Sony Xperia X
Xperia X

Sony Xperia X

Цена в брой:1,00 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.0" Full HD дисплей
 • 1.8 GHz двуядрен процесор + 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 23 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Супер издръжлива батерия

Sony Xperia X може да е среден клас, но диша във врата на високите

Снимай в движение, снимай при лошо осветление, снимай навсякъде

Компактният дизайн на Sony Xperia X ще пасне точно в ръката ти. 5-инчовият смартфон Sony Xperia X ще пасне идеално в ръката ти, благодарение на компактните си размери и заобления си дисплей. Удобството се допълва чудесно и от гладкия метален гръб на устройството. Всичко това, в комбинация с едноцветния, изчистен дизайн превръща Sony Xperia X в истинска радост за окото.

Снимай без риск от размазване със Sony Xperia X


С 23-мегапикселовата камера можеш да уловиш дори и най-трудните за снимане „обекти“. А именно – деца, домашни любимци и други хора. Причината за това е функцията „Хибриден автофокус“, която предвижда позицията на движещите се тела и намалява до минимум размазването в кадъра. Sony не са забравили и за любителите на селфитата. 13-мегапикселовата предна камера прави и страхотни селфита, дори и при много ниска светлина.

За да се радваш на снимките на Sony Xperia X трябва и добър дисплей


Sony Xperia X притежава 5-инчов Full HD дисплей TRILUMINOS™, който ще ти позволи да се насладиш на всяко изображение в пълния му блясък. Размерът му може да не звучи твърде впечатляващо, но това е напълно в тон с неговия компактен цялостен дизайн, а и качеството му е на ниво.

Оставете зарядното си вкъщи - Sony Xperia X ще издържи


Особено отличителна характеристика на Sony Xperia X е дългият живот на батерията му. От Sony са категорични, че устройството издържа до два дни с едно зареждане. За да го докажат, те са подложили Xperia X на сериозни лабораторни тестове, които включват разговори по телефона, чат, сърфиране на интернет, гейминг и т.н. В общи линии – изпробвали са всичко, което средностатистическият потребител би искал от своя смартфон. Ако активираш т.нар. „STAMINA Mode“ на устройството си, ще удължиш работата му чувствително.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
1 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
2.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
4.50 лв.
28.99
7.50 лв.
24.99
9.50 лв.
20.99
13.50 лв.
15.99
18.50 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
13.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia X
Размер:143 x 69 x 7.7Тегло:152 г
Батерия:2490 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.