Sony Xperia XZ Premium
Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Цена на изплащане:29,99 лв./мес.
Цена в брой:619,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.5" TFT дисплей
 • 2.45 GHz четириядрен + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 19 MP основна камера + 13MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, IP65/68

Запознай се с телефона, който вижда по-добре от теб


С помощта на Sony Xperia XZ Premium пред твоите очи буквално ще се открие един нов свят, който иначе е не по силите на човешко око. В светлината на прожекторите е камерата Motion Eye™. С нейния суперзабавен каданс, тя записва видео със скорост от 960 кадъра в секунда за четири пъти по-бавно изпълнение от всеки друг смартфон. Функцията за предсказване на заснемането изпреварва действието с една стъпка, тъй като започва да буферира изображенията дори преди да натиснете бутона. На този фон факта, че Sony Xperia XZ Premium прави невероятни снимки дори при слаба светлина почти не изглежда толкова впечатляващо.

XZ Premium – за страхотни снимки трябва и страхотен дисплей


След като си направил толкова яки снимки, просто не си заслужава да ги гледаш на дисплей с лошо качество. За щастие – това е Sony Xperia XZ Premium, където и дисплеят е на ниво. Sony вгражда за пръв път в смартфон своя 4K HDR дисплей, по технология, която компанията е създала за своите телевизори Bravia. Това ти позволява да гледаш най-новото 4K HDR съдържание за уникално визуално изживяване със зашеметяващи цветове, яснота и контраст. Всичко от снимки до 3D видео-игри изглежда невероятно на този дисплей.

Sony XZ Premium е елегантен, но издръжлив


Sony Xperia XZ Premium се отличава с изчистени плавни линии и изящни стъклени повърхности. Xperia XZ Premium е елегантен, но и ергономичен – външен вид, който е в пълен унисон с иновативните, но практични и интуитивни технологии вътре в него. Изискаността обаче не означава липса на издръжливост. Sony Xperia XZ Premium издържа на напръскване, разливане и неочаквани дъждове. Освен това устройството е и прахоустойчиво, а дисплеят е подсилен с издръжливото стъкло Corning® Gorilla® Glass 5. Този смартфон практически няма слабо място.

„Умен“ телефон придобива ново значение


Xperia XZ Premium се учи от теб – колкото повече го използваш, толкова повече се адаптира към начина ти на живот. От проследяване на нивото на батерията до запомняне на любимите ти функции. Това е един доста „смарт“ смартфон. И няма как да е иначе, защото под капака се намира новия процесор Qualcomm® Snapdragon™ 835. Благодарение на него XZ Premium работи бързо в мрежата, подходящ е за гейминг и стрийм на видео без засечки.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
29.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
31.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
34.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
35.50 лв.
27.99
36.99 лв.
25.99
48.99 лв.
20.99
52.50 лв.
15.99
52.99 лв.
11.99
52.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
52.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ Premium
Размер:156 x 77 x 7.9mmТегло:195 г
Батерия:3 230mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.