Sony Xperia XZ1
Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

Цена на изплащане:8,99 лв./мес.
Цена в брой:199,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.2" FHD дисплей
 • 2.35 GHz четириядрен процесор + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 19 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, водоустойчивост (IP65/68)

Подчертано стилен, практичен и издръжлив


Заоблена повърхност, никакви ръбове и изпъквания, елегантно метално тяло. Sony Xperia XZ1 e създаден, за да изглежда и да се усеща страхотно. Елементите на капака на устройството са изрязвани изключително прецизно с диамант. Но не си мисли, че само защото нещо е деликатно не е издръжливо. Напротив – Xperia XZ1 e покрит със здравия Corning Gorilla Glass 5. Този смартфон няма да се уплаши и от времето навън. Издържа на пръски вода без проблем. Това не е голословно твърдение, а потвърдено с лабораторен сертификат.

Със Sony Xperia XZ1 ще видиш това, което не си виждал досега


Буквално ще погледнеш на живота с нови очи. С очите на Motion Eye. Sony майсторски използват своето ноу-хау от технологиите във фотографията и го интегрират в своя Xperia XZ1. Какво означава това ли? Motion Eye улавя всичко кадър по кадър по начин, по който човешкото око не може. С лекота ще правиш видео в забавен каданс. Специалните сензори изчистват всякакъв „шум“ и компенсират за движението. Качеството е кристално – едва ли има защо да го коментираме. Ще кажем само няколко цифри – 19 мегапикселова основна камера, 13 мегапикселова селфи камера, 4К видео запис, снимане с до 960 кадъра в секунда.

Sony Xperia XZ1 ти дава повече, по-бързо


Това е устройство, което ще се справи със всяко приложение, което му възложиш. Тайната му е скрита под капака - мощен процесор Qualcomm Snapdragon 835. Няма да се притесняваш от забиване, дори когато решиш да поиграеш на най-новите видеоигри. Паметта също не е проблем – просто постави micro SD карта и можеш да имаш 256 GB. И батерията ти няма да спре забавлението. Първо е достатъчно мощна, за да издържи на цял ден работа без почива. Второ – достатъчно умна е, за да пести енергия, когато може и да дава максимума от себе си, когато ти потрябва.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
8.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
12.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
15.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
21.50 лв.
29.99
24.99 лв.
25.99
27.99 лв.
21.99
31.50 лв.
16.99
35.50 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ1
Размер:148x73x7.4 mmТегло:156 г
Батерия:2700 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.