Samsung Galaxy Tab S4 + Клавиатура
Galaxy Tab S4 + Клавиатура

Samsung Galaxy Tab S4 + Клавиатура

Цена на изплащане:44,99 лв./мес.
Цена в брой:949,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 10.5" (26.67 см) sAMOLED дисплей
 • 2.35 GHz четириядрен + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 8 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Бързо зареждане, сензор за пръстови отпечатъци, сканиране на ириса, лицево разпознаване, в комплект с клавиатура

Samsung Galaxy Tab S4 - другото име на креативността

В комплект с клавиатура. И с още много


Твоят нов Samsung Galaxy Tab S4 може лесно да се превърне в новия ти най-добър приятел. Причината - възможността да включиш неговата компактна клавиатура. Това го превръща в малък преносим компютър, с който можеш и да се забавляваш и да работиш.

Можеш също така да свържеш своя таблет и с монитор с помощта на HDMI адаптор, да оптимизираш процеса на работа със Samsung DeX или да се потопиш в музика с четирите високоговорителя, настроени от AKG. Това е устройство подходящо за безброй различни задачи и за всяка ситуация.

Страхотен дисплей за страхотни цветове


Ако трябва да обобщим първите си впечатления от външния вид на Galaxy Tab S4 в няколко думи, те ще са: обширен дисплей и ултра тънка рамка. 10,5-инчовият размер на екрана е постигнат благодарение на умалените рамки, липсата на лого и на начален бутон. Казано в цифри - съотношението екран - корпус е 79 на 21 процента в полза на екрана.

Размерът не е единственото предимство на това устройство. Усъвършенстваният дисплей работи с технология sAMOLED със съотношение 16:10 и предлага по-завладяващо зрително изживяване. Цветовете са наситени и ярки до най-малкият детайл.

Практичната S Pen вече има нов дизайн


Новият дизайн на S Pen наподобява истинска писалка - той е перфектен за рисуване, правене на записки, и за всеки вид комуникация. Писалката е особено подходяща за креативните хора, които обичат да създават иновативни дизайни. В крайна сметка - все още никоя програма не може да замени прецизността на човешката ръка. 

Но тук не говорим само за хората на изкуството. От Samsung са помислили и за заетите професионалисти. Само с помощта на S Pen можеш да създаваш до 100 страници записки чрез функциите Записка (дори и при изключен екран) и Samsung бележки.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
44.99 лв.
41.99
44.99 лв.
35.99
46.99 лв.
28.99
49.99 лв.
22.99
57.99 лв.
18.99
59.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Tab S4 + Клавиатура
Размер:249.3 x 164.3 x 7.1 mm Тегло:482 g (Wi-Fi), 483 g (LTE)
Батерия:7 300 mAhОперационна система:Android 8.1 Oreo
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.