Защо да избереш кариера в А1?

Милиони клиенти разчитат на технологичните услуги и решения на А1 България всеки ден. Ние движим дигиталната трансформация за тях. Да, точно толкова интересно, комплексно и необятно е колкото звучи.

Екипът ни се състои от хора, които ежедневно предизвикват себе си и начина си на работа. Хора, които са любопитни към иновациите и учат непрекъснато. Хора, които искат да развиват света около себе си чрез технологиите и таланта си. Това е, което ни свързва.

Сред нас има софтуерни инженери, мрежови инженери, системни администратори, администратори на бази данни, маркетолози, търговци, финансисти, комуникатори, техници и много други специалисти. А също и математици, планинари, филолози, колоездачи, шахматисти, футболисти, танцьори, художници, геймъри, музиканти и инфлуенсъри. Някои от тях са семейни, други не са и се гордеят с това, а при трети е „сложно“.

В работата ни обаче няма нищо сложно, защото винаги има кой да помогне. А всички ние заедно помагаме на клиентите и обществото да вървят напред във всяка ситуация.

Заедно можем да създаваме уникално дигитално преживяване.
#СамоПоискай
Какво ни отличава?
Ние сме сигурна, стабилна и бързоразвиваща се компания.
Ние сме сред най-добрите работодатели в България.
Работим в международен екип и споделяме знания и опит с всички компании в A1 Group.
Разнообразните ни проекти предлагат безкрайни възможности за развитие.
Грижим се за екипа си и се подкрепяме във всяка ситуация.
Знаем как да се забавляваме и в работата си, и извън нея.
По какви проекти работим?

Ние предлагаме на нашите клиенти богат набор от ICT решения, IoT услуги, базирани на NB-IoT технологията, системна интеграция, Cloud и хостинг услуги. Развиваме и поддържаме десетки вътрешни системи и платформи, които осигуряват телекомуникационните ни услуги.

Партнираме си с водещи доставчици като Microsoft, IBM, Cisco, Oracle, SAP, VMWare, Hewlett Packard Enterprise, Dell Technologies, Veeam, Teradata, Red Hat, F5, Salesforce и много други.

Наши клиенти са повечето големи компании във всички сектори и индустрии в страната, множество малки и средни предприятия, държавни институции, а също и милиони индивидуални клиенти.

Всичко това е немислимо да работи без екипа ни от над 300 IT специалисти, които с идеи и виртуозни решения променят към по-добро живота на милиони всеки ден.

Как се грижим за хората си?
Списъкът с дейности и придобивки включва, но не се изчерпва с:

гъвкаво
работно време

Възможност за
работа от вкъщи

Допълнителен
почивен ден
за рожден ден

Онлайн платформа
за обучение с над
2 000 курса

cпециализирани професионални
обучения по избор

А1 библиотека
и достъп до
електронни книги

Програми
за признание
и развитие
Вътрешна комуникация
чpeз нaй-модерните
платформи
Събития
с бизнес насоченост
и за забавление
Инициативи
в подкрепа на
благотворителни каузи
Отстъпка
за лично устройство
по избор
Услуги от A1 -
безплатни и
с преференции
Отстъпки
при наши
партньори
Допълнително
здравно
застраховане
Лекарски
кабинет
в oфиca
Детска градина
с преференциални
цени
Организиран
транспорт до офиса
Безплатен паркинг
Фитнес център
Йога в офиса
Масаж
на работното място

и още много gруги
Какво е да работиш при нас?
Отвъд популярните обещания за динамичен екип, атрактивно възнаграждение и широк пакет допълнителни придобивки, каквито със сигурност имаме, за нас е по-важно как нашите колеги виждат и оценяват преживяването си в А1 България. Затова даваме думата на тях:
Панчо Радев
Старши архитект „Софтуерни решения“
„В А1 ми харесва, че всички колеги са много дружелюбни и се отнасят с респект към всеки. Атмосферата те мотивира да даваш всичко от себе си и работата в такава обстановка е много приятна. Работата в голяма компания като А1 не може да се опише, най-добре е да се изживее. Палитрата от специалисти – хора с различни характери – е необятна, а възможностите за развитие – безбройни. Изборът да участваш в проекти, които са ти интересни, не може да те остави да скучаеш.“
Повече
Ива Ганчева
Старши специалист „Потребителско изживяване с изкуствен интелект“
„В А1 получавам признание и имам увереността, че съм добра, в това, което правя. Допитват се до моето мнение, въвличат ме във важни проекти, гласуват ми доверие, спечелих и награда за креативност… Да те номинират мениджърите ти, а колегите ти да те изберат за свой фаворит измежду всички е сериозен стимул да продължаваш напред.“
Повече
Васил Петров
Мениджър екип „Анализ и управление на данни“
„Компанията ми даде възможността не само да срещна днешната си професия, но и да се развия, като уча и надграждам знанията и уменията си. Първата ми позиция беше в Call Center, след това станах част от екипа по взаимно свързване с роуминг партньори, а днес вече се занимавам с големи обеми от финансови и нефинансови данни – работа, която ме е привличала винаги.“
Повече
Гергана Тучева
Мениджър „Вътрешни и A1 Group SAP проекти“
„Хората. Колегите. Средата. Те са всичко, заради което всяка сутрин отивам в офиса с удоволствие. Моят отдел се състои от изключителни хора с общи ценности, висока култура, общи професионални интереси и високо ниво на отговорност към работата. Хората около мен са огромна част от мотивацията ми и се уча от тях всеки ден. Мотивира ме доверието, с което колеги и партньори се обръщат към мен и към екипа.“
Повече
Какво казват другите за нас?
Горди притежатели сме на множество отличия от различни организации, не само като компания, а и като отделни професионалисти. Сред любимите в архива ни са:
А1 е най-добър работодател в категория „Телекомуникации“ в конкурса на Career Show 2022.
А1 е на първо място сред топ 50 на най добрите работодатели в България, според Career Show Index 2020.
А1 е в топ 3 на най-желаните работодатели сред студентите, според проучване, проведено през февруари 2020 г. от "Тренд" и инициирано от БАУХ и БДВО.
Отличие в категория „Мениджмънт” на конкурса “ИТ мениджър на годината 2018” за Борислав Симеонов, старши директор „ИТ и дигитална трансформация“.
Три отличия, включително голямата награда, за Александър Димитров, главен изпълнителен директор, от Мениджър на годината 2018.
Златен знак за дарителството по ведомост и доброволческите програми на наградите „Отговорна компания – отговорни служители“ от Фондация Bcause, БАУХ, БДВО и БАКСОС няколко години подред.
wanted: it masterminds
Избери възможност, в която да покажеш таланта си и да развиеш потенциала си.