Лоялна програма

Лоялната програма за клиенти на А1 предплатена услуга

Презареждай и А1 ще ти се отплати с бонус за лоялност!

Лоялна програма за клиенти, които ползват картата си над една година

  • Честито! Вече си лоялен клиент, ако ползваш предплатената си карта повече от една година. Като лоялен клиент, при всяко презареждане на картата, ще получаваш безусловно бонус лоялност 100 минути към всички мобилни номера в А1 България, валидни са за 30 дни.

Лоялна програма за нови клиенти

  • Ако си нов клиент и ползваш предплатената си карта по-малко от една година, можеш да станеш част от програмата за Лоялни клиенти на А1 предплатена услуга като заредиш картата си поне по веднъж в 3 последователни календарни месеца.
  • Като лоялен клиент, при всяко презареждане на картата, ще получаваш 100 бонус минути към А1 България, валидни за 30 дни.
  • Aко пропуснеш да заредиш картата си в някой месец, ще излезеш от програмата за лоялност. За да се включиш отново в лоялната програма и да получаваш отново бонус за лоялност, е необходимо да направиш нови 3 поредни месеца с презареждане.
  • След като една година ползваш картата си, автоматично ще влезеш в Лоялна програма за клиенти, които ползват картата си над една година и ще получаваш безусловно бонус лоялност при всяко презареждане.

Бонус лоялност: 100 минути към мобилната мрежа на А1 България, валидни за 30 дни

  • Бонус минутите за лоялност влизат в сила до 2 часа от презареждането на картата (след получаването на потвърдителен SMS) и са валидни за 30 дни.
  • Бонус минутите към мобилната мрежа на А1 България от всяко презареждане се натрупват – ако в картата има налични бонус минути към А1, при ново презареждане, в срока на валидност на бонус минутите, получените нови минути към А1 се прибавят към наличните минути в картата и валидността на всички минути към А1 се увеличава с нови 30 дни.