MAX видеотека

Научи повече
 • 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

 • Смело и спиращо дъха ново приключение, което ще отбележи епичния завършек на ерата Джурасик. Динозаврите вече живеят наравно с хората по света. Възможно ли е това съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Кой ще властва – човеците или динозаврите?
 • Джейн (прислужница, живееща в Англия след Първата световна война) тайно планира да се срещтне с любия си мъж Пол, преди той да се ожени за друга. Това е и денят, който ще отбележи началото на трансформацията в живота на Джейн.
 • Нео и Тринити се впускат обратно в Матрицата в съкрушително ново приключение с епичен мащаб, което е разположено в познат, но още по-провокативен свят. Всичко, което е необходимо, за да се види истината, е да освободите ума си.
 • След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските военноморски сили, Пийт „Маверик“ Мичъл е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята.
 • Батман открива, че семейството му е свързано с ширещата се в Готъм корупция и трябва да спре Гатанката – сериен убиец, взел на мушка градския елит. Докато разследва случая, Батман е принуден да изгради нови съюзи.
 • Историята на Пол Атреидски, изключително умен и даровит млад мъж, наследник на могъща династия. Поема към най-опасната планета, за да осигури бъдещето народа си.
 • Ела, изпей 2 отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които ще стартират най-ослепителната си феерия до момента. Има само една уловка: първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.
 • B cвят c aнтpoпoгeнни живoтни пeт eлитни злoдeи, нaчeлo c xитpия Bълĸ, пpaвят нeлoвĸи oпити дa зaблyдят cъгpaждaнитe cи, чe вeчe ca ce пpoмeнили и въpшaт дoбpи дeлa. Koгaтo пътят им e пpeceчeн oт злoдeй, ĸoйтo ги пpeвъзxoждa в зaнaятa, тe ce cтимyлиpaт дa гo зaлoвят, вмecтo дa ce пpecтpyвaт нa пpимepни.
 • Поради тежкото си детство, Ейнджъл не може да се довери на никого, докато един мъж не се влюбва в нея и иска да създадат семейство. Тя трябва да реши дали може да повярва в любовта и да излекува разбитото си сърце.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш, това което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.