A1 Xplore TV

 • 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

Забавлявай се със „Super Mario Bros“ и селекция от подбрани анимирани приключения за малки и големи от А1 Видеотека. От 20.07 до 31.07 с наемането на филм от реда „Гледай и участвай за страхотни награди от Супер Марио!" участваш в томбола за един от 6 чудесни подаръка. Повече филми, по-голям шанс да спечелиш! Приятно гледане!

Виж правилата на промоцията тук.

 • Супер Марио поема на пътешествие из вълшебно кралство в компанията на принцеса и антропоморфна гъба с мисия да открие изгубения си близнак Луиджи и да спаси света от зловещият титан Баузър.

  *от 7.7.2023г.

 • Обаятелен крадец и група необичайни авантюристи се впускат в епично търсене на изгубена реликва, но нещата сериозно се объркват, когато се сблъскват с неподходяща компания.
 • След неуспешна бизнес сделка Майк остава разорен и на практика безработен. Не му остава друг избор, освен да замине за Лондон, където богата светска дама му дава шанс да открие магията за последен път.
 • „Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря- Даниела и Елена. Времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. Съдбите им са различни, но и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.
 • След като става свидетел на изпълнението на Елвис, музикалният промоутър полковник Том Паркър се зарича да го превърне в звезда. Когато славата на Елвис завладява Америка, отношенията между мегазвездата и неговия мениджър са поставени на изпитание.
 • На 32 години Елена разбира, че не може да има деца. Изправена пред избора – да опитва да зачене ин-витро или да адаптира в Африка театрална програма, с която преобразява живота на сираци, Елена ще преоткрие думата „майка“. Вдъхновен от истинска история.
 • Холивуд навлиза в нова ера на упадък. Докато звездите на филмовата сцена и борещите се за успех млади актьори посрещат радикалната промяна, те са въвлечени в магията и хаоса на града.
 • Джема носи вкъщи нова високотехнологичната и авангардна детска кукла М3GAN, за да прави компания на племенницата й Кади. Но скоро М3GAN придобива способността да убива и Джема трябва да сложи край на смъртоносната й игра.
 • Филмът проследява историята на три мумии от подземния свят, които тръгват на пътешествие и се озовават в днешен Лондон в търсене на стар пръстен, откраднат от Древноегипетска гробницата им от археологът Лорд Карнаби. Мумиите се озовават в няколко забавни ситуации, докато се опитват да се адаптират към Лондон от 21-ви век.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 6,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш това, което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да ползваш главното меню

Как да използваш дистанционното

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.