• 4K ULTRA HD КАНАЛИ
 • A1 ВИДЕОТЕКА
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ AI ПРЕПОРЪКИ
 • Провери покритие

„Гледайте „Патешки истории“ в А1 Видеотека в периода 01-15.04.2024г. и автоматично участвате в тегленето за 3 страхотни комплекта, свързани с патешкото семейство, всеки от които съдържа:

 • Чанта
 • Гумено пате
 • Стикери
 • Свирка за патици
 • Шапка с две лица
 • Училищен комплект
 • Самолетче с формата на патица

Пълните правила на играта може да видите тук

Добре дошли в новата реалност на телевизията
Отдай се на потапящо ТВ преживяване в поглъщащия свят на 4К телевизията с 4K Ultra HD каналите.

Като на кино, но вкъщи.

Видеотека с подбрано хитово съдържание от водещи студиа и продуценти, плюс филми и сериали от HBO OD и VOYO

 • Младият учен Тони и неговата мишка Мария Кюри са готови на всичко, за да представят най-новото си откритие на Националния фестивал на науката. Докъде ще ги отведе това приключение, разберете, като гледате българския детски игрален филм на режисьора Андрей Хадживасилев „Случаят Кюри“.
 • Младият изобретател Тони се завръща в българския детски игрален филм „Случаят Тесла” на режисьора Андрей Хадживасилев. Ще завърши ли експеримента за синтез на безжично електричество на Никола Тесла, докато Рая разбулва мистерията на тайнствен върколак в гората?
 • Дида е на 16, живее в малък град и има голяма мечта – да замине при майка си в Америка, където да учи рисуване. Животът ѝ се преобръща, когато разбира, че разполага с броени часове, за да събере сериозна сума пари за самолетния билет. Дори и най-добрата ѝ приятелка Ива не може да помогне, а проблемите в училище правят задачата още по-сложна.
 • Патешкото семейство Малард се оказва на кръстопът. Докато татко Мак е щастлив, че семейството му винаги ще бъде в безопасност в тяхното езеро, мама Пам иска да покаже на децата си целия широк свят. Пътуването не протича точно по план, но това не спира семейството да изживее приключението на живота си.
 • Бай Иван и компания отново се забъркват в щуро приключение. Всичко започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Какво ли ще се обърка този път, разбираме в комедията „Бай Иван 2“.
 • Хайме Рейес се завръща у дома след като завършва колеж. Той е обнадежден за бъдещето си, но още с пристигането, осъзнава колко много се е променило всичко през годините. Докато търси себе си и своето място, Хайме се оказва избран от древна реликва от извънземна биотехнология: Скарабея.
 • Опенхаймер е адаптация на наградената с „Пулицър“ книга Опенхаймер – Американският Прометей на Кай Бърд и Мартин Шъруин и се фокусира върху турбулентния личен живот на Опенхаймер, заставането начело на проекта „Манхатън“, и превръщането му в една от най-знаковите жертви на антикомунистическата истерия в САЩ. 
 • Музикалната група "Жигули" се разпада преди повече от 30 години. Изглежда, че няма сила, която да ги събере, но един ден бившите музиканти са принудени да застанат отново рамо до рамо. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бандата трябва да останат в миналото, но всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.
 • Компанията, която успя да срине световни гиганти, преди да се предаде пред безмилостната конкуренция в Силиконовата долина. Това не е обикновена история за провал на съвременен бизнес. Възходът и падението на BlackBerry разкриват опасно бързите темпове, с които компаниите се надпреварват по магистралата на иновациите.

А1 Видеотека е достъпна за абонати на А1 телевизия през платформата Xplore TV. Филмите са на цени от 0,00 до 14,99 лв. и се наемат за 48 часа за всяко заглавие. Наличните във видеотеката филми подлежат на промяна.

MAX видеотека

С MAX видеотека в Xplore TV гледате изключително разнообразно и атрактивно съдържание от Pulse Plus, Shvargalo, National Geographic, Nickelodоn и Comedy Central.

Фитнес у дома с интерактивни тренировки от Pulse Plus. Голяма част от хората желаят да влязат във форма, но поради забързаното ежедневие, това често остава на заден план. В секцията „Pulse Plus” абонатите ще открият тренировката, която отговаря на настроението, целите и опита им и то в уюта на собствения им дом и в удобно за тях време. Кардио, силови тренировки или йога? Ти си на ход!

В секцията “Shvargalo” абонатите на Xplore TV ще откриват нови ексклузивни епизоди от поредицата с Камен Донев. Това е авторско предаване, в което актьорът играе професор, който е силно ангажиран във всякакви теми и области от живота. Предаването е специално замислено на импровизационен принцип - главният герой има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки.

В секцията National Geographic любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания. Съдържанието покрива различни категории, от които всеки може да избира според предпочитанията си: животинско царство, изследователски приключения, история, любопитни факти и разследвания отблизо, нашата планета и наука и технологии.

Съдържанието от Nickelodeon дава възможност на по-малките да се забавляват с проверено ТВ съдържание у дома. Комедийните сериали от Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.


Телевизията се учи от теб

Персонализирани AI препоръки за съдържание по твой вкус

Като на кино, но много по-удобно

Изживей едно истинско кино преживяване, без да напускаш своя дом

Винаги намираш това, което търсиш

Универсалното търсене за бърз и лесен достъп до любими предавания и филми

Как да … с Xplore TV

А1 Xplore TV – представяне

Как да използваш дистанционното

Как да обучиш дистанционното на Xplore TV с това на телевизора ти

Как да спреш на пауза, запишеш или превъртиш изминало предаване

Как да гледаш филм от Видеотеката


Как да гледаш телевизия с мобилното приложение Xplore TV GO

Как да търсиш предавания, филми и сериали

Как да филтрираш каналите по жанрове

Как да гледаш Amazon Prime Video с Xplore TV?

Абонатите на Xplore TV могат да гледат Amazon Prime Video лесно и удобно през телевизора си и да управляват съдържанието само с едно дистанционно.

Последвай стъпките за регистрация и създай своя профил:

 1. Регистрацията се осъществява през website-a на Amazon Prime. Влез на www.primevideo.com през своя компютър и следвай инструкциите;
 2. След като създадеш профила си, влез в приложението Amazon Prime Video през менюто на Xplore TV и използвай данните за достъп;
 3. Ако вече разполагаш с абонамент за Amazon Prime Video, отвори приложението през менюто на Xplore TV и влез със своя потребителски профил;
 4. Абонаментът от 5,99 EUR/мес. се заплаща директно към Amazon като има възможност за тестови период;
 5. Абонатите на Xplore TV могат да гледат на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Пълни условия за ползване на услугата ще откриеш ТУК.