HR Новини

обратно

Приключи първият етап от набирането на кандидати за „Експедиция Мтел“ 2017


Стажантската програма на Мтел беше представена пред студенти от седем от най-големите университети в страната и ще продължи до края на годината

Приключи първият етап от „Експедиция Мтел“ 2017, която започва в началото на март и ще продължи до края на годината. До сега стажантската програма беше представена пред студенти от седем от най-големите университети в страната. Мтел ще набира кандидати за програмата и през лятото, а на есен ще участва във всички по-големи кариерни форуми и изложения.

Това е тринадесетото издание на „Експедиция Мтел“, а традиционно програмата привлича средно над 2000 кандидати на година, 70 от които получават шанс да започнат своята кариера в осем професионални направления в компанията. По време на своето обучение стажантите работят по реални бизнес казуси, участват в тренинги, събития и обучения. От 2005 година досега Мтел е приела почти 850 стажанти и е инвестирала в тяхното обучение и развитие над 3 милиона лева.

Подкрепата за студентите е част от политиката на Мтел да подпомага младите специалисти в професионалното им развитие. Телекомът има редица успешни инициативи и партньорства с някои от най-големите университети в страната и редовно участва в редица кариерни форуми.

От началото на „Експедиция Мтел“ 2017 програмата беше представена на Национални дни на кариерата JobTiger, в Техническия университет – София, Американския университет в България, Нов български университет, Университета за национално и световно стопанство, Висше училище по телекомуникации и пощи и Югозападния университет „Неофит Рилски”.

Професионалните области, за които може да се кандидатства за стаж в „Експедиция Мтел“ са „ИТ”, „Телекомуникации”, „Човешки ресурси”, „Маркетинг”, „Финанси”, „Право”, „Администрация и обслужване на клиенти” и „Корпоративни комуникации”. Свободните позиции ще бъдат активни до края на ноември 2017 година и могат да бъдат разгледани в секцията Кариери в сайта на телекома.