HR Новини

обратно

Мтел отличава служителите с най-високи постижения с програмата Top Performers


Днес започна петото издание на програмата Top Performers на Мтел. Тя ще е обособена в общо четири самостоятелни програми, чрез които ще се излъчат топ служителите сред търговците в магазините, акаунт мениджърите, техниците и служителите в администрацията на Мтел.

Програмата Top Performers има за цел да признава и възнаграждава служителите на телекома с отлично представяне и изключителни постижения в рамките на предходната година. Тя предоставя възможност на всички ръководители в компанията да посочат най-добре представилите се служители в своите екипи, като се съобразят с предварително определените условия, критерии и квота. След като номинациите бъдат одобрени от топ мениджмънта на компанията, служителите получават редица допълнителни придобивки в знак на признание за усилията им.

В отговор на нуждите на бизнеса, тази година Top Performers е обособена в общо четири самостоятелни програми, чрез които ще се излъчат топ служителите сред търговците в магазините, акаунт мениджърите, техниците и служителите в администрацията.